.

.

Torba za kožnu kožnu alat - vrećica za otkotrljanje za alate, kućište za pohranu Organizator Višenamjenski rolni organizator Vintage Alat Rock Roll

Torba za kožnu kožnu alat - vrećica za otkotrljanje za alate, kućište za pohranu Organizator

Ocjena kupaca:

KM 7.48
Od robe
Dostupno je narudžbi

☪ 【Visokokvalitetni materijal】 kožna kožna valjka izrađena je od visokokvalitetne kože, koja je vrlo meka, lijepa i može se koristiti duže vrijeme I razvija jedinstveni sjaj nakon razdoblja korištenja. ☪ 【Veliki prostor】 kožna torba za alat ima 12 proreza alata, možete staviti razne ručne alate kao što su dlijeto, odvijači, vrpci, odvijači, hex ključevi itd. Svaki su postepeni džepovi za duže alate. ☪ 【Kompaktna i lagana】 Lagana torba za kolut za alat savršena je za lako pakiranje u vašoj torbi u pokretu. Nudeći stil i zaštitu, on se uredno i sigurno prebija tako da ne morate brinuti. ☪ 【Fino ručno izrađeno】 Budući da se kožna torba za alat kožu ručno odsječe i završi sa metodom pričvršćivanja u finu, ne samo da izgleda dobro, već i mekano i izdržljivo. ☪ 【Dobar poklon】 Torba za prevrtanje alata je najbolje rješenje za održavanje vas organiziranja. To je savršen poklon za umjetnike, pisce, profesionalce i entuzijaste. ☪ 【Visokokvalitetni materijal】 kožna kožna valjka izrađena je od visokokvalitetne kože, koja je vrlo meka, lijepa i može se koristiti duže vrijeme. I razvija jedinstveni sjaj nakon razdoblja korištenja. ☪ 【Veliki prostor】 kožna torba za alat ima 12 proreza alata, možete staviti razne ručne alate kao što su dlijeto, odvijači, vrpci, odvijači, hex ključevi itd. Svaki su postepeni džepovi za duže alate. ☪ 【Kompaktna i lagana】 Lagana torba za kolut za alat savršena je za lako pakiranje u vašoj torbi u pokretu. Nudeći stil i zaštitu, on se uredno i sigurno prebija tako da ne morate brinuti. ☪ 【Fino ručno izrađeno】 Budući da se kožna torba za alat kožu ručno odsječe i završi sa metodom pričvršćivanja u finu, ne samo da izgleda dobro, već i mekano i izdržljivo. ☪ 【Dobar poklon】 Torba za prevrtanje alata je najbolje rješenje za održavanje vas organiziranja. To je savršen poklon za umjetnike, pisce, profesionalce i entuzijaste. Napravljen od visokokvalitetne kože, vrlo meke, izdržljivog i lijepo.

Osnovna svojstva

Product name:
Leather Tool Roll Bag
Product material:
leather
Product size:
about 254*394mm/10*15.51in, small pocket size about 50*101mm/1.96*3.97in
Product weight:
about 199g
Product style:
simple and practical, durable
Product list:
Leather Tool Roll Bag *1:
Notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-2 cm. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.