.

.

01 02 015 Samoljepljivi automatsko preklopni senzor vrata ALARM, infracrveni senzor osjetljivih senzora vrata, za starije osobe koje žive sami

01 02 015 Samoljepljivi automatsko preklopni senzor vrata ALARM, infracrveni senzor osjetljivih senzora

Ocjena kupaca:

KM 1.55
Od robe
Dostupno je narudžbi

Kad se vrata otvore, vrata će zvučati alarm Može spriječiti da vaše dijete isklizne. Može se instalirati lako, ljepilom na dnu, samo zalijepite senzor alarma na vrata i prozor da biste dovršili instalaciju. Brza funkcija automatskog prekidača, super osjetljiv magnetni senzor može brzo otkriti status vaših vrata i prozora. Ne samo da ne mogu garantovati sigurnost djece, već se koristi i za sigurnost porodice, porodice i poslovanja. OVAJ ALARM VRATA vrlo je pogodan za starije osobe koje žive same, zauzete majke i požurene službenike za upotrebu. Kad se vrata otvore, vrata će zvučati alarm. Može spriječiti da vaše dijete isklizne. Može se instalirati lako, ljepilom na dnu, samo zalijepite senzor alarma na vrata i prozor da biste dovršili instalaciju. Brza funkcija automatskog prekidača, super osjetljiv magnetni senzor može brzo otkriti status vaših vrata i prozora. Ne samo da ne mogu garantovati sigurnost djece, već se koristi i za sigurnost porodice, porodice i poslovanja. OVAJ ALARM VRATA vrlo je pogodan za starije osobe koje žive same, zauzete majke i požurene službenike za upotrebu. Kad se vrata otvore, vrata će zvučati alarm. Može spriječiti da vaše dijete klizi. Ne samo da garantuje sigurnost djece, već se koriste i za sigurnost porodice, porodice i poslovanja. Može se lako instalirati, ljepilom na dnu, samo zalijepite senzor alarma na vratima i prozor da biste dovršili instalaciju. Ovaj alarm na vratima vrlo je pogodan za starije osobe koje žive same, zauzete majke i požurene uredske radnike da koriste. Brzo automatsko prekidač, super osjetljiv magnetni senzor može brzo otkriti status vaših vrata i prozora.8ozbatter : 3 x AAA baterije (nije uključeno) Opseg primjene : Stariji ljudi koji žive sami, zauzetih majki i žurbeni uredski radnici naljepni ležaj : cca 10kg / 22lbfunkcijski : kineski i engleski dvojezični podsjetnik lista paketa : 1 x alarm senzora REMINDER1 X LJEPLJIVO TAPENOTE : 1.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Sensor Alarm
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 7.5x5.2x3.5cm/3x2.1x1.4in
Weight:
Approx. 80g/2.8oz
Battery:
3 x AAA Batteries (Not Included)
Scope of Application:
Elderly People Living Alone, Busy Mothers, and Hurried Office Workers
Firm Sticker Bearing:
Approx 10kg/22lb
Function:
Chinese and English Bilingual Reminder
Package List:
1 x Door Sensor Alarm Reminder1 x Adhesive Tape:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.