.

.

Ogledalo za kupatilo u domaćinstvu, konusno ogledalo na zid, okruglo ogledalo za šminkanje 8-inčno dvostrano spojno ogledalo 7x ekspanzija 360 rotacija, kozmetika

Ogledalo za kupatilo u domaćinstvu, konusno ogledalo na zid, okruglo ogledalo za šminkanje 8-inčno dvostrano

Ocjena kupaca:

KM 32.35
Od robe
Dostupno je narudžbi

Zidna Ogledala Za Ispraznost Skalabilni dizajn za rotiranje od 360° : ovaj kozmetički dizajn ogledala u obliku lampe ima produžni Zrcalni spoj, koji omogućava rotiranje za 360 stepeni kako biste pronašli svoj udoban ugao posmatranja kako biste zadovoljili svoju šminku u kupatilu, stiskali, brijali i nosili kontaktna sočiva, itd., kada se ne koriste, ogledala za kupatilo na zidu mogu se preklopiti o zid kako bi se uštedio prostor. Elegantna produžna ruka : funkcija produžne ruke omogućava vam da po potrebi povučete zidno ogledalo za šminkanje i nakon upotrebe gurnete nazad u zid. Ovo stvara besprekorno poboljšan izgled za bilo koje kupatilo ili ukras kupatila. Modni dizajn : zid ogledala u kupaonici izrađen je visokokvalitetnim čelikom i niklom. Protiv rđe, protiv korozije, izdržljiv. Jednostavna instalacija : ovo ogledalo za šminkanje je zidno, lako se instalira, bez profesionalaca. Sva dodatna oprema i uputstva za montažu nalaze se u pakovanju. Pogodna zidna baza može se montirati na skoro svaku površinu jednostavnim vijkom. Zidna Ogledala Za Ispraznost. Skalabilni dizajn za rotiranje od 360° : ovaj kozmetički dizajn ogledala u obliku lampe ima produžni Zrcalni spoj, koji omogućava rotiranje za 360 stepeni kako biste pronašli svoj udoban ugao posmatranja kako biste zadovoljili svoju šminku u kupatilu, stiskali, brijali i nosili kontaktna sočiva, itd., kada se ne koriste, ogledala za kupatilo na zidu mogu se preklopiti o zid kako bi se uštedio prostor. Elegantna produžna ruka : funkcija produžne ruke omogućava vam da po potrebi povučete zidno ogledalo za šminkanje i nakon upotrebe gurnete nazad u zid. Ovo stvara besprekorno poboljšan izgled za bilo koje kupatilo ili ukras kupatila. Modni dizajn : zid ogledala u kupaonici izrađen je visokokvalitetnim čelikom i niklom. Protiv rđe, protiv korozije, izdržljiv. Jednostavna instalacija : ovo ogledalo za šminkanje je zidno, lako se instalira, bez profesionalaca.

Osnovna svojstva

Magnification:
1x
Mirror diameter:
8 inch / 20 cm
ARM extension:
up to 11 inches / 28 cm
Supply:
Plug
Material:
Brass and 304 stainless steel
LED quantity:
42 pieces
Input voltage:
110V-240V
Package Included:
LED light makeup mirror attached to one double wall:
★ Services-Our shop is operated with sincerity and aims for customer satisfaction. We believe that you are satisfied with our product quality and excellence. If you have any questions, please feel free to contact us. We provide a satisfactory solution to you :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.