.

.

Aaoclo zidno ogledalo za šminkanje sa LDE svetlima,ogledalo za šminkanje sa uvećanjem za kupatilo,produžna ruka,dvostrano proširivo, okretno za 360 stepeni,8 in

Aaoclo zidno ogledalo za šminkanje sa LDE svetlima,ogledalo za šminkanje sa uvećanjem za kupatilo,produžna

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ogledala Za Šminkanje 【Okretni i sklopivi dizajn za 360°】 savršeno za sve one koji su čvrsto na toaletnom prostoru, ovo ogledalo je dizajnirano sa ispruženom rukom koju možete glatko ispružiti i preklopiti.Okrenite ogledalo kako biste dobili najbolji ugao za različite potrebe šminke. 【21 LED svjetla ogledalo za šminkanje】Osvijetljeno ogledalo za šminkanje na zidu je ugrađeno 21 LED svjetlo, temperatura boje je 4,500 K. omogućava vam šminkanje u tamnim ili slabo svijetlim područjima.Svjetlost je prirodna i meka,svijetla,ali ne zasljepljujuća, štiti vaše oči. 【Parametri proizvoda, jednostavna instalacija】ogledalo prečnika 8 inča, dužina stuba 12,3 inča.Uključite u utičnicu koja je štedljiva i ekološki prihvatljiva.Uključuje vijke za montažu, bušilica probušena ili zalijepljena instalacija, čvrsta i neće pasti.(Lepak se kupuje zasebno).Možete zatražiti od profesionalnog električara da vam pomogne da instalirate na skrivene žice ako je potrebno. 【Dvostruko ogledalo sa strane】jedna strana je standardno ogledalo,a druga je ogledalo za uvećanje,omogućava vam da jasno vidite svoje crte lica i napravite savršenu šminku u tamnim ili slabo svijetlim područjima,pogodno za šminkanje,gledanje leđa,brijanje, pincetu. Ogledala Za Šminkanje. 【Okretni i sklopivi dizajn za 360°】 savršeno za sve one koji su čvrsto na toaletnom prostoru, ovo ogledalo je dizajnirano sa ispruženom rukom koju možete glatko ispružiti i preklopiti.Okrenite ogledalo kako biste dobili najbolji ugao za različite potrebe šminke. 【21 LED svjetla ogledalo za šminkanje】Osvijetljeno ogledalo za šminkanje na zidu je ugrađeno 21 LED svjetlo, temperatura boje je 4,500 K. omogućava vam šminkanje u tamnim ili slabo svijetlim područjima.Svjetlost je prirodna i meka,svijetla,ali ne zasljepljujuća, štiti vaše oči. 【Parametri proizvoda, jednostavna instalacija】ogledalo prečnika 8 inča, dužina stuba 12,3 inča.Uključite u utičnicu koja je štedljiva i ekološki prihvatljiva.

Osnovna svojstva

Name:
wall-mounted makeup mirror
Hardwired/USB/Plug:
Shape:
Round
Bulb Type:
LED
LED Life:
10,000 Hours
Input Voltage:
110-260V
Mirror Diameter:
8 Inch/20 CM
Product Weight:
1.7KG/3.7LB
Fixed to the wall:
yes
Positive 1:
1 flat mirror
Negative 3X/5X/7X/10x Magnification(best choice):
The arm from the wall:
up to 12.3 inches(31cm)
Occasion:
bathroom,bedroom,hotel,spa,etc.
Installation:
drilling(with screws)
Color:
Gold
Product quality is certified.If you have any quality problems,please contact us in time,we will reply you within 24 hours and provide a satisfactory solution:
Look forward to your satisfaction! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.