.

.

Prozirna toaletna torba-PVC torba za šminkanje - velika prozirna kozmetička putna torbica - prozirna kocka za pakovanje sa ručkom - prozirna torba sa patentnim zatvaračem - plastična torbica za odlaganje žena

Prozirna toaletna torba-PVC torba za šminkanje - velika prozirna kozmetička putna torbica - prozirna

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Torba za šminkanje-velike veličine 9, 8x7, 9x3, 9 inča Ova prozirna toaletna torba stavlja vaše toaletne potrepštine i kozmetiku tokom putovanja, u teretanu ili na plažu. Jasne kocke za pakovanje-ovu prozirnu torbu možete koristiti kao kocku za pakovanje, da spakujete svoje t-šorc, košulje i druge sitne stvari. Ova putna torbica će biti korisna i kao torba za veš. Clear makeup bag – ova PVC clear torba je odlična za uštedu i transport vaših dodataka za šminkanje, lako možete pronaći sve u njoj jer je torba potpuno providna. Udoban džep - ova prozirna torba takođe ima džep u koji je pogodan za čuvanje četkica, olovaka, pamučnih diskova, čepića za uši i drugih sitnica. Torba za čuvanje igračaka-male igračke možete pohraniti u ovu prozirnu torbu za odlaganje, u kojoj ćete lako pronaći pravu igračku i razvrstati različite igračke u različite torbe.

Osnovna svojstva

Size 9.8 x 7.9 x 3.9 inch Material - Clear PVC Double zipper Handle for comfortable wearing Made in Europe, Ukraine .postpurchase-included-components-list-item { text-align:
left; word-wrap

Oni također kupuju s ovim proizvodom.