.

.

UxZDX Cujux višenamjenski torba za alat Prijenosni struk Viseći dvostruki džepovi za alat Podesivi torba za pohranu alata za poremećaj Dvostruki Oxford krpa kit

UxZDX Cujux višenamjenski torba za alat Prijenosni struk Viseći dvostruki džepovi za alat

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od dvoslojnog debelog tkanine debelog Oxforda, to je vodootporan, otporan na ogrebotine i izdržljivo Dno je izrađeno od dijamantskog ne klizanog PVC materijala, koji povećava debljinu dna, antiklizaći, jači kapacitet ležaja i dugog radničkog vijeka. Otvoreni džepni dizajn, veliki prostor, veliki kapacitet, višestruko funkcionalna torba za surround dizajn, može primiti sve vrste alata, sadrži razne kaiševe veličine, mogu popraviti alate, a ne lako se ukloniti. Manje dizajna mrežaste torbe na poleđini, može staviti crteže, dokumente i druge predmete, PVC ručku za rezanje, jednodijelno, izdržljivo, ugodno . Odvojivi pojas, možete odabrati da nosite torbu za nošenje ili ga nosite na struku. Napravljen od dvoslojnog debelog tkanina Oxford, to je vodootporan, otporan na ogrebotine i izdržljiv. Dno je izrađeno od dijamantskog otporan na klizni PVC materijal, koji povećava debljinu dna, antiklizat, jače nosivosti i dugog kapaciteta USLUGE LIFE.OOPEN Džepni dizajn, veliki prostor, veliki kapacitet, višestruko funkcionalna torba za surround dizajn, može primiti sve vrste alata, sadrži razne kaiševe veličine, mogu popraviti alate, a ne lako za klizanje mrežice na leđima, mogu staviti crteže, dokumente i druge stavke, jednodijelni, izdržljiv, udoban. Pojas koji može izabrati da nosete torbu za nošenje ili ga nosite na pojasu : Materijal : Oxford Clotype : Multifunkcionalna bag paketa uključena : Toolkit * 1 Ako Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Molim te razumjeti da zbog razlika u rasvjetu ili monitorima računara ne mogu garantirati da fotografije i stvarne boje su 100% isti.

Osnovna svojstva

Material:
Oxford Cloth
Type:
Multifunctional Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product,please contact me,we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors,I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100%the same. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.