.

.

Prstenasti rezač, glodalica, Sjenica Morse konusna unutrašnja čaura za hlađenje bušilica R8 Adapter industrijski alat MT2-19.05 mm

Prstenasti rezač, glodalica, Sjenica Morse konusna unutrašnja čaura za hlađenje bušilica R8 Adapter

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Visokokvalitetni materijali】ovaj arbor morse konus izrađen je od čeličnog materijala, izdržljiv, otporan na habanje 【Opseg primjene】ovaj prstenasti adapter za sečenje pogodan je za magnetne bušilice, Radijalne bušilice, klupe, strugove, vertikalne bušilice i opremu za bušenje. 【Jednostavan za korištenje】ova morseova bušaća čaura je jednostavna za rukovanje, pogodna za čuvanje i brza za bušenje. 【Stabilne performanse】MT2-19.05 mm čaura za bušenje je stabilna na radu i dobro radi kada se koristi. 【Efekat upotrebe】kada se unutrašnje rashladno tijelo buši, rashladna tečnost će automatski iscuriti iz unutrašnjosti bušilice (preferira se oprema sa čajnikom). Specifikacija : Vrsta Artikla : Arbor Morse Taper Model : MTR8 Color : Silver Material : Steelinner Prečnik : Cca. 19,05 mm / 0,8 inunutrašnji uređaj za hlađenje : rashladna tečnost će automatski iscuriti iz unutrašnjosti bušilice prilikom bušenja (preferira se oprema sa čajnikom)primena : magnetna bušilica, radijalna bušilica, bench bušilica, strug, vertikalna oprema za bušenje, itd.Lista paketa : 1 x Arbor Morse Taper2 x Wrench1 x Accessorynapomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i uvjerite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Osnovna svojstva

Item Type:
Arbor Morse Taper
Model:
MTR8
Color:
Silver
Material:
Steel
Inner Diameter:
Approx. 19.05mm / 0.8in
Internal Cooling Fixture:
Coolant will automatically flows out from the inside of the drill when drilling (equipment with a kettle is preferred)
Application:
Magnetic drill, radial drill, bench drill, lathe, vertical drill drilling equipment, etc.
Package List:
1 x Arbor Morse Taper:
2 x Wrench:
1 x Accessory:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.