.

.

10kom CNC strug Excircle indeksirani karbidni alat za okretanje, umetak za okretanje umetak CNC Set alata za valovito Drvo

10kom CNC strug Excircle indeksirani karbidni alat za okretanje, umetak za okretanje umetak CNC Set alata

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

10kom u pakovanju : uključeno je ukupno 10kom umetaka za okretanje, količina je velika i može se koristiti kao rezervni Svestrano : alat za sečenje okretanja je dizajniran za mlevenje i doradu blagog čelika, nerđajućeg čelika itd. Pogodan je i za valovanje drveta, mlevenje ispravne geometrije ili ugla sečenja kako bi se obezbedila čista i sigurna rezna ivica. Visokokvalitetni materijal : izrađen od visokokvalitetnog karbida sa finim premazom i visokom tvrdoćom, ostavljajući glatku završnu obradu nakon rezanja. Široka korisnost : specijalno dizajnirana za glodanje i finu obradu niskougljičnog čelika, nerđajućeg čelika i tako dalje. Jednostavna instalacija : mala težina i mala veličina, instalacija se može brzo završiti za nekoliko minuta. Specifikacija : vrsta artikla : umetak za okretanje Model : RPMT1003 materijal : cementirani karbid bilo da premaz : Da Tip : alat za glodanje Primjena : za mašinsku obradu, okretanje i završnu obradu čelika i raznih materijala. Lista paketa : 10 x umetak za okretanje Napomena : integrisani cementirani karbidni umetci su lomljiviji od ostalih podloga i moraju se koristiti sa čvrstim sistemima za držanje alata.

Osnovna svojstva

Item Type:
Turning Insert
Model:
RPMT1003
Material:
Cemented Carbide
Whether Coating:
Yes
Type:
Milling Tool
Application:
For the machining, turning and finishing of steel and various materials. 
Package List:
10 x Turning Insert:
Note:
Integrated cemented carbide inserts are more brittle than other substrates and must be used with rigid tool holding systems. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.