.

.

QDY-šipke za čišćenje dimnjaka brišući odvodni Set komplet alata za čišćenje sa 6/9/12/15 šipkama Set za čišćenje ventilacionog kanala komplet za čišćenje dimnjaka za otvor za sušenje kamina, 410 mm, 15 šipki

QDY-šipke za čišćenje dimnjaka brišući odvodni Set komplet alata za čišćenje sa 6/9/12/15 šipkama Set za

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

▶ Visokokvalitetni materijali : štap i radna glava izrađeni su od ojačanog najlona, koji je izdržljiv i neće ogrebati unutrašnju površinu dimnjaka ▶ Zgodna i brza instalacija : jednostavan za korištenje i rad, povežite više stubova kako biste proširili pokrivenost. Štap je fleksibilan i može se savršeno savijati kroz teške dimnjake. ▶ Lako se čisti : prema stvarnom izboru odgovarajuće dužine stuba, dimnjak se može efikasno očistiti od dna do vrha. ▶ Profesionalna upotreba : kreozot i drugi ostaci u dimnjaku mogu ometati odgovarajuću ventilaciju i imati potencijalne rizike. Četka za dimnjak može efikasno ukloniti mrlje od ulja u dimnjaku koje mogu prouzrokovati požar i čini upotrebu dimnjaka sigurnijom. ▶ Široka primjena : može se koristiti sa električnom bušilicom (električna bušilica nije uključena u paket). Pogodno za metalne dimnjake i dimnjake od opeke različitih promjera i oblika. Ima zamjensku glavu četke i ručnu glavu četke. ▶ Visokokvalitetni materijali : štap i radna glava izrađeni su od ojačanog najlona, koji je izdržljiv i neće ogrebati unutrašnju površinu dimnjaka. ▶ Zgodna i brza instalacija : jednostavan za korištenje i rad, povežite više stubova kako biste proširili pokrivenost. Štap je fleksibilan i može se savršeno savijati kroz teške dimnjake. ▶ Lako se čisti : prema stvarnom izboru odgovarajuće dužine stuba, dimnjak se može efikasno očistiti od dna do vrha. ▶ Profesionalna upotreba : kreozot i drugi ostaci u dimnjaku mogu ometati odgovarajuću ventilaciju i imati potencijalne rizike. Četka za dimnjak može efikasno ukloniti mrlje od ulja u dimnjaku koje mogu prouzrokovati požar i čini upotrebu dimnjaka sigurnijom. ▶ Široka primjena : može se koristiti sa električnom bušilicom (električna bušilica nije uključena u paket). Pogodno za metalne dimnjake i dimnjake od opeke različitih promjera i oblika. Ima zamjensku glavu četke i ručnu glavu četke. ▶ Četka za čišćenje dimnjaka očistite rotacioni sistem za čišćenje kamina set alata Set Home kichen četka za čišćenje▶ karakteristika : - pogodno za metalne dimnjake i dimnjake od cigle različitih prečnika i oblika.

Osnovna svojstva

Material:
Polyester fiber
Size:
Polyester fiber rod length is about 410mm/16.14inch, 610mm/24inch
▶ Packing List:
410mm*100mm * 6/9 /12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
610mm*100mm * 6/9 /12/15 Rods + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
▶ Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.