.

.

TOPINCN BBQq Puhalo za vatru Drvo praktični materijal od umjetne kože izdržljiv ručni Meh vatra pogodna Izrada za upotrebu u kaminima roštilji Piknici cca. Dodatak za roštilj od 30,5 cm

TOPINCN BBQq Puhalo za vatru Drvo praktični materijal od umjetne kože izdržljiv ručni Meh vatra pogodna

Ocjena kupaca:

KM 27.85
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izuzetna izrada-delikatno modeliranje, takođe je odličan ukras za uređenje enterijera Funkcionalni dizajn-nema potrebe za puhanjem direktno u vatru, čime se smanjuje rizik od opekotina i opekotina. Jednostavan za upotrebu - ispod usisava vazduh kroz rupu na dnu i istiskuje ga kroz mlaznicu. Vrhunski materijal-materijal koji koristi veštačku kožu i drvene materijale otporne na toplotu, siguran i izdržljiv, dugoročna upotreba. Primenljiv SCENARIO-pogodan Zaručna duvaljka je veoma pogodna za upotrebu u kaminima, roštiljima, piknicima i požarima. Ispod usisava vazduh kroz rupu na dnu i istiskuje ga kroz mlaznicu. Nema potrebe za puhanjem direktno u vatru, čime se smanjuje rizik od opekotina i opekotina. Ručni ventilator je veoma pogodan za upotrebu u kaminima, roštiljima, piknicima i požarima. Koristeći heatresistant umjetne kože i drvenih materijala, siguran i izdržljiv, dugoročnu upotrebu. Izuzetna izrada, delikatno modeliranje, takođe je odličan ukras za uređenje enterijera. Specifikacija : Vrsta Artikla : Puhalo Za Vatru Materijal : Drvo+Umjetna Koža Težina : Cca.3 Oz upotreba : vanjski roštilj, karbonska vatra za izlet itd., dužina puhala za kamin : cca.0 in lista paketa : 1 x ventilator za roštilj napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 01 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Fire Blower
Material:
Wood+Artificial Leather
Weight:
Approx. 263g / 9.3oz
Uses:
Outdoor barbecue, picnic blowing carbon fire, etc., fireplace blower
Length:
Approx. 30.5cm / 12.0in
Package List:
1 x BBQ Fire Blower:
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.