.

.

Sads Pink mehanička tastatura, USB žičana & amp; metalna ploča, kompaktna tastatura računara sa 104 tastera sa plavim prekidačem i 12 multimedijalnih tastera za Windows PC Office igrače, ružičasto belo LED pozadinskim osvetljenjem

Sads Pink mehanička tastatura, USB žičana & amp; metalna ploča, kompaktna tastatura računara sa 104

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

❥ SADDES Gaming KEYBOARD-mehanička tastatura za igre sa 104 tastera sa plavim prekidačima, dizajnirana za dugovečnost sa većom izdržljivošću i odzivom Brzi mehanički tasteri sa srednjim otporom, preciznim aktiviranjem, zvukom zvučnog klika i taktilnim povratnim informacijama. ❥ Osvetljena tastatura-SADES bela LED pozadinsko osvetljenje mehanička tastatura za igre, osvetljena tastatura dolazi sa duplim injekcionim ABS kapicama i metalnim panelom koji nude kristalno čisto ravnomerno pozadinsko osvetljenje i slova koja se ne grebu, izuzetno izdržljiva i otporna na habanje. Ima samo bijelo pozadinsko osvjetljenje, tako da ne može mijenjati ili mijenjati boju. ❥ Efikasne multimedijalne kontrole-12 kombinacija multimedijalnih tastera olakšava rad vašeg rada ili igre i poboljšava efikasnost, omogućava vam da kreirate brz pristup određenim programima ili funkcijama. ❥ Kancelarijska potreba-ova kompaktna mehanička tastatura pruža efikasno i zadovoljavajuće iskustvo kucanja u kancelariji ili kući. Ružičasto kućište je čisto , slatko, poželjno i štedi prostor, što ga čini odličnim podudaranjem za laptop ili desktop računare. Dizajn uklonjive kapice za ključeve sa 104 tastera je veoma zgodan za čišćenje vaše tastature. ❥ Jaka Kompatibilnost-SADES žičana ružičasta tastatura za igre odgovara za PC , Desktop , računar , Laptop. Podržava Microsoft Windows 10, 8, 7, Vista, XP ili noviji operativni sistem (ne podržava MAC). Imajte na umu da stvarna boja može biti malo drugačija od fotografije prikazane na web stranici jer Svjetlina vašeg monitora. SADES mehanička tastatura ožičena plavim prekidačima odijela za Windows PC Office. Zaista plug & play dizajn, ne moraju se instalirati drajveri. Odličan izbor i za igre i za ured. : Mehanička tastatura za igre sa 104 tastera : uklonjivi dizajn kapice za ključeve je veoma zgodan za čišćenje vaše tastature. Plavi prekidač dizajniran za dugovječnost s većom izdržljivošću i odzivom.

Osnovna svojstva

Key number:
104 keys
Size:
443*350*136mm
Net weight:
1300g
Interface Type:
USB
Service Life:
>50 Million Key Operation
(not support MAC):
Please know that real color may be slightly different from the photo shown on website because brightness of your monitor. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.