.

.

Silikonska prostirka za Trivet, držač za vruće lonce od nerđajućeg čelika,Kuhinjski pokrivači za topla jela,Silikonski pokrivači za vruće lonce i tave,sklopivi podmetač za stolni podmetač za vruće posude

Silikonska prostirka za Trivet, držač za vruće lonce od nerđajućeg čelika,Kuhinjski pokrivači za topla jela,Silikonski

Ocjena kupaca:

KM 2.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sa proširivim silikonskim trivetom, naš proizvod ima dvije opcione veličine Sklopivi dizajn čini ove Trivet prostirke za mnoge vrste veličina posuđa. Mogu se napraviti veći ili manji u skladu sa onim za šta vam je potreban. Naše Trivet prostirke su napravljene od neklizajućeg silikona za hranu, bez BPA, netoksične i bez mirisa, koje su bezbedne za upotrebu u kuhinji i van nje. Sa debljinom zadebljanja, ova silikonska prostirka ima jaku toplotnu izolaciju i može izdržati ekstremne tem. Konstrukcija od visokokvalitetnog okvira od nehranjivog čelika, koji je deblji od sličnih proizvoda na tržištu, čineći cijelu podlogu za lonac čvršćom i izdržljivijom. Ne hrđa poput metalnih triveta, ili puca poput plute, ili sjecka poput drveta. Kuhinjske silikonske prostirke za stolove su super fleksibilne tako da ih možete slobodno saviti i iskriviti i ne brinite da će se deformisati. To je lako za čuvanje da jednostavno ih Preklopite i odložite ih ili objesite ih da uštedite prostor. Naši elegantni podmetači za lonce otporni na toplotu dodat će šarm vašoj kuhinji i stolu za večeru, istovremeno štiteći vaš namještaj i pultove od vrućih oštećenja, ružnih opekotina i ogrebotina. Možete ih koristiti kao kuhinjske prostirke, prostirke za stolove, prostirke za posude, prostirke za suđe, nagib. Specifikacija : Vrsta Artikla : Tabela Placemat Materijal : Silikon, Nerđajući Čelik Težina : Cca.9 Oz Primjena : Pogodno za vruće lonce, tave, činije, šolje i posuđe lista paketa : 1 x Tabela Placemat napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Tableware Placemat
Material:
Silicone, Stainless Steel
Weight:
Approx. 111g/3.9oz
Application:
Suitable for hot pots, pans, bowls, cups and tableware
Package List:
1 x Tableware Placemat:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.