.

.

DOUBA nail Clippers set za manikir komplet za pedikir 18 kom profesionalni komplet za njegu noktiju sa alatima za njegu od nehrđajućeg čelika

DOUBA nail Clippers set za manikir komplet za pedikir 18 kom profesionalni komplet za njegu noktiju sa

Ocjena kupaca:

KM 64.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Svi alati su napravljeni od nerđajućeg čelika za teške uslove rada za veću čvrstoću i tvrdoću za duži životni vek Sva dodatna oprema je uredno uskladištena u maloj kožnoj torbi koja izgleda udobno, sa stilom i veoma udobna za dodir. Lagan i lako se uklapa u torbicu, ruksak, torbu preko ramena, savršen za putovanja ili porodična putovanja. Naši profesionalni kompleti za pedikir u potpunosti zadovoljavaju vaše dnevne potrebe, uključujući njegu ruku i stopala. To je definitivno najbolji izbor za muškarce , žene, rodbinu i prijatelje. Proizvod je u skladu sa naučnim dizajnom ljudskog tela, veličina je pogodna, a dodir je veoma udoban. , svi alati su napravljeni od nerđajućeg čelika za teške uslove rada za veću čvrstoću i tvrdoću za duži životni vek.Sva dodatna oprema je uredno uskladištena u maloj kožnoj torbi koja izgleda udobno, sa stilom i veoma udobna za dodir.Lagan i lako se uklapa u torbicu, ruksak, torbu preko ramena, savršen za putovanja ili porodična putovanja.Naši profesionalni kompleti za pedikir u potpunosti zadovoljavaju vaše dnevne potrebe, uključujući njegu ruku i stopala. To je definitivno najbolji izbor za muškarce, žene rodbinu i prijatelje.Proizvod je u skladu sa naučnim dizajnom ljudskog tela, veličina je pogodna, a dodir je veoma udoban. Specifikacija : količina : 18 kommaterijal : Nerđajući čelik veličina : 15,3 x 10,5 cm Package Uključeno : 1* kliperi za nokteako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Zbog razlika na ekranu, boja se može malo razlikovati od vaše očekivane boje, molimo dozvolite.

Osnovna svojstva

Quantity:
18 pcs
Material:
Stainless steel
Size:
15.3 x 10.5 cm
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.