.

.

500kom 1 3/4 inčne kuke za čarape za čarape i šešir, plastične J kuke za maloprodajne vješalice za čarape

500kom 1 3/4 inčne kuke za čarape za čarape i šešir, plastične J kuke za maloprodajne vješalice

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Neka traje】napravljene od plastike vrhunskog kvaliteta, glatke površine i oblikovane u jednom obliku, ove kuke za izlaganje čarapa nemaju neravnine Male kuke, ali čvrste i jake za rad kao vješalica za čarape ili male predmete. 【Ono što dobijete】primit ćete 500 komada prozirnih J kukica. Veličina : 4, 5x1, 8cm / 1, 8x0, 7in (DxŠx V). Pakovanje od 500 kom, dovoljna količina za svakodnevnu upotrebu. Dovoljno su jake za držanje i mogu se pričvrstiti za čarape bilo kojim zatvaračem i neće se slomiti ili otpasti!. 【J u obliku kuke】udica za prikaz u obliku slova J mjeri 1 3/4 " H. upravo prave veličine za većinu odjeće ili većine predmeta od tkanine koje treba okačiti i prikazati u maloprodajnoj trgovini. Dizajn kuke u obliku slova J služi za jednostavno klizanje naprijed-nazad na visećem stalku. Štede toliko prostora za izlaganje nekih velikih predmeta poput šešira preklapajući ih zajedno na jedan stalak. 【Jednostavan za upotrebu】uz pomoć pištolja za označavanje, ove J kuke za teške uslove rada mogu se koristiti sa standardnim pričvršćivačima. Samo upotrijebite pištolj za označavanje kroz rupu J kuke i proizvod koji morate označiti, a zatim se vežu, možete ih pokušati zakačiti za policu. 【Široka primjena】savršeno za Maloprodajnu vješalicu za prikaz, J kuke se mogu koristiti i sa standardnim i sa find pištoljem za označavanje za podudaranje i spajanje čarapa kako bi se roba na maloprodajnim policama i kukama za korpe olakšala prodaja. Odlično za izlaganje čarapa,. Kukice za izlaganje čarapa, prozirne J-kuke za izlaganje u trgovini za šešir čarapa vješanje donjeg rublja Specifikacija : Materijal : Plastika Boja : Clear Veličina : 4, 5x1, 8cm/1, 8x0, 7in (d*Š*v) karakteristike : čvrsta plastična vješalica za čarape. Savršeno za kačenje predmeta. Pričvršćuje se za čarape bilo kojim zatvaračem i neće se slomiti ili otpasti. Pogodno za čarape, majice, košulje, peškire, rukavice, igračke, sitnice itd.

Osnovna svojstva

Material:
Plastic
Color:
Clear
Size:
4.5x1.8cm/1.8x0.7in (L*W*H)
Features:
Sturdy plastic sock display hanger.:
Perfect for hanging items.:
Attaches to socks using any fastener and will not break or fall off.:
Suitable for socks, t-shirts, shirts, towels, gloves, toys, small items, etc. :
Makes things organized when hanging everything in one rack.:
Size of the hole at the bottom of the hook is easy to insert for the tag bards but not easy to get out for the paddle end design.:
Many Uses:
Suitable for socks, T-shirts, shirts, towels, gloves or displaying your handcrafted items at home or if you running small business like, you could purchase them for your yard sales, garage sales, porch sale, moving sales. They would come to handy one day. Surprisingly many usages you could think of. :
Package Contains:
500Pcs Clear J shaped display hooks:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.