.

.

AQUR2020 Polica za sljep sa kuglicom, sa zaobljenim utorima Holder, zid za fudbale Košarkaški nogomet 22cm / 8,7 gala promjera kuće kuće, trgovine

AQUR2020 Polica za sljep sa kuglicom, sa zaobljenim utorima Holder, zid za fudbale Košarkaški nogomet 22cm

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sa zaobljenim žljebovima, lakše je držati loptu na mjestu Lakše je pristupiti svojoj kugli i vratiti ga natrag. Ovaj akrilni prikaz će zadržati vaše autogramene kuglice. Može se koristiti kao košarkaški štand, nosilac fudbalskog ekrana i zaslon nogometnog lopte. Pogodno za nogomet promjera 22cm / 8,7in i ostale slične kuglice. Napravljen od čvrstog materijala, ovaj akrilni postolje za prikaz je lagan, ali izdržljiv, otporan na ogrebotine. Takav prikaz ne samo ne samo da drži sportske kuglice, ali takođe izgleda elegantan u vašoj kancelariji ili kod kuće. Dodaje šarm dizajnu bilo koje sobe. Sa zaobljenim žljebovima, lakše je držati loptu na mjestu. Lakše je pristupiti svojoj kugli i vratiti ga natrag. Ovaj akrilni prikaz će zadržati vaše autogramene kuglice. Može se koristiti kao košarkaški štand, nosilac fudbalskog ekrana i zaslon nogometnog lopte. Pogodno za nogomet promjera 22cm / 8,7in i ostale slične kuglice. Napravljen od čvrstog materijala, ovaj akrilni postolje za prikaz je lagan, ali izdržljiv, otporan na ogrebotine. Takav prikaz ne samo ne samo da drži sportske kuglice, ali takođe izgleda elegantan u vašoj kancelariji ili kod kuće. Dodaje šarm dizajnu bilo koje sobe. Specifikacija : Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Kultografija : Akriliccolor : Black Size : cca. 12x20cm / 4,7x7.9in Težina : cca.3oz lista paketa : 2 x hardverski isječci2 x vijak2 x ekspanzijski vijak1 x nosače1 x maturu za upotrebu : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ball Holder
Material:
Acrylic
Color:
Black
Size:
Approx. 12x20cm / 4.7x7.9in
Weight:
Approx.150g/5.3oz
Package List:
2 x Hardware Clips:
2 x Screw:
2 x Expansion Screw:
1 x Brackets:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.