.

.

LASOA Clear torte kutije sa ručkom, 6x6x5 inčni pekarski poklon kutije sa kartonom za rođendan, tuš za bebe, majčin dan, vjenčanje, Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božić

LASOA Clear torte kutije sa ručkom, 6x6x5 inčni pekarski poklon kutije sa kartonom za rođendan,

Ocjena kupaca:

KM 7.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Clear Cupcake kutije izrađene su od jakih i izdržljivih visokokvalitetnih kartona kako bi se osiguralo da su vaše poklon kutije zaštićene tijekom ekrana ili transporta Prozirni prozor kutija za pečenje omogućava lako gledanje sadržaja. Kutije za kolačiće prepune su u ravni paket i ima unaprijed određeni preklop koji se lako sastavlja za nekoliko sekundi. Trebate ih samo saviti i staviti ih zajedno, što je vrlo zgodno i brzo. Inovativna automatska skočna funkcija omogućava da se kutija proširi za nekoliko sekundi bez gubitka vremena. Kutije za torte mogu zaštititi kolač od drobljenja jedni u druge i osigurati da vaše lijepe poslastice sigurno dosegnu svoje odredište. Ovi ukrasni materijali čine prozirne kutije za liječenje kreativnijim i atraktivnim. Možete koristiti i četkice i naljepnice za personalizaciju jedinstvenih poklon kutija za pečenje. Kartonski karton može zaštititi standardni Cupčak ili muffin za vrijeme transporta. Slučaj jasne torte olakšala je ljudima da odabere svoj omiljeni okus, a da uopšte dodiruju kolače. Dizajn ručke na vrhu je lijep za ljude da nose ove kutije za torte. Ove kutije za pečenje mogu se koristiti u razne svrhe. Može se koristiti kao kreativne poklon kutije za odmor, a mogu se koristiti i za prodaju i prikazivanje kolačića za pečenje. Idealan je partner za vjenčanja, rođendane, zabave, tuševi za bebe, zabave, Dan zaljubljenih, Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božićne i praznične proslave. Specifikacija : Materijal : papirna ploča, prozirna plastična veličina : 6x6x5 inča; 15x15x13cm Boja : Prozirna Količina : 15/30 Kutije za torte su vrlo pogodne za krofne, kolače, bombone, pite, muffine, kekse, grickalice, čokoladne jagode, pite od jabuke, pljuskova i Pokloni. Ove kutije za cupcake savršeno rade za rođendansku zabavu. Svima je osoba u stanju sastaviti svoje. Ove poklon kutije su lako sastaviti i postoji umetak koji je uključen da biste mogli spustiti kolače u okvir bez upropaštavanja.

Osnovna svojstva

Material:
Paper Board, Transparent Plastic
Size:
6x6x5 Inch; 15x15x13cm
Color:
Transparent
Quantity:
15/30 Pack Cake Boxes
The cupcake boxes are very suitable for donuts, cakes, candies, pies, muffins, biscuits, bread, macarons, desserts, snacks, chocolate strawberries, chocolates, apple pie, pumpkin pie and gifts.:
These cupcake boxes work perfectly for a birthday party. All of person are able to assemble their own. :
These gift boxes are easy to put together and there is an insert included for you to be able to lower the cupcakes into the box without ruining them. It keeps the cupcakes stable.:
The insert makes it easy to get cupcake in without messing up the icing or design. :
These are very nice little cupcake boxes. You can use these for a cupcake decorating party. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.