.

.

Smola Pigmentna Pasta Ultra Visoko Pigmentirana Smola Art Outline Pasta Za Crtanje Epoksidna Smola Akrilna Boja Boja Akrilna Boja Boja

Smola Pigmentna Pasta Ultra Visoko Pigmentirana Smola Art Outline Pasta Za Crtanje Epoksidna Smola Akrilna

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Pigmentni prah liskuna je prirodan i organski proizvod živih boja Dobro djeluje kao pigmentni puder za razne šminke, ruževe, kozmetiku, sjenilo. Uglavnom se koristi za crtanje linija na slikama smole. Prah liskuna može biti široko rasprostranjen u sluzi i najkreativniji je u umjetničkom stvaralaštvu. Pigmenti u boji mogu se dobro upoznati sa tropferom. Pigmenti u boji se takođe mogu mešati da bi se napravili novi pigmenti u boji. Ovo je odličan par sa difuzijom mastila koji se koristi na epoksidnoj smoli, jarke boje, svetlije boje, stabilnosti boje, svetle, čiste, glatke teksture, vodenih tečnosti i brze boje, za netoksične, neiritirajuće ekološki prihvatljive boje. Pigmentni prah liskuna je prirodan i organski proizvod živih boja. Dobro djeluje kao pigmentni puder za razne šminke, ruževe, kozmetiku, sjenilo. Uglavnom se koristi za crtanje linija na slikama smole. Prah liskuna može biti široko rasprostranjen u sluzi i najkreativniji je u umjetničkom stvaralaštvu. Pigmenti u boji mogu se dobro upoznati sa tropferom. Pigmenti u boji se takođe mogu mešati da bi se napravili novi pigmenti u boji. Ovo je odličan par sa difuzijom mastila koji se koristi na epoksidnoj smoli, jarke boje, svetlije boje, stabilnosti boje, svetle, čiste, glatke teksture, vodenih tečnosti i brze boje, za netoksične, neiritirajuće ekološki prihvatljive boje. Smola pigmentna Pasta Ultra visoko pigmentirana smola umjetnička pasta za crtanje obrisa boja epoksidna smola akrilna boja boja akrilna boja Bojanadresin pigmentna Pasta Ultra visoko pigmentirana smola umjetnička pasta za crtanje obrisa boja epoksidna smola akrilna boja Bojanekarakteristika : ovo je pasta za crtanje obrisa, pružamo 6 boja, uglavnom se koristi za crtanje linija na slikama smole.Praveći grube obrise ovom pastom, ovo je odličan par sa pigmentom za difuziju mastila koji se koristi na epoksidnoj smoli,sa svetlom bojom, lako obojenom, stabilnošću boje, svetlom, čistom, glatkom teksturom, vodenastim tečnostima i brzom bojom,za netoksične, ne iritirajuće ekološki prihvatljive boje.

Osnovna svojstva

Type:
Outline Drawing Paste
Color:
6 Colors
Silver,Gold,Yellow,Champagne Gold,:
Bronze,Red Bronze.:
Net Weight:
60 Gram/per
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
1 Bottle x Outline Drawing Paste. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.