.

.

HOUKAI 10w Mašina za šišanje pasa profesionalna električna mašina za šišanje kućnih ljubimaca trimer za životinje za pse 110-240V

HOUKAI 10w Mašina za šišanje pasa profesionalna električna mašina za šišanje kućnih ljubimaca trimer za životinje

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Profesionalne makaze za kućne ljubimce, koristeći visokoprecizne motore, niske vibracije i dizajn niske buke, pružaju opuštajuće iskustvo za vašeg ljubimca Neka se vaš ljubimac osjeća opušteno prilikom brijanja i više se ne bojte frizure. Pomoću akumulatorske mašine za šišanje kućnih ljubimaca možete češljati kosu svog ljubimca bilo gdje kod kuće ili čak na otvorenom-nema potrebe da brinete o kablovima koji ograničavaju vaše aktivnosti. USB pogon, koji vam omogućava da punite bilo kada i bilo gdje. Oštrice za njegu mačaka i pasa izrađene su od keramike i , jake i izdržljive. Dugme za fino podešavanje pruža pet nivoa dužine, što može precizno podesiti dužinu kose. Možete efikasno podrezati gustu kosu svog ljubimca. Lagan i ergonomski dizajn ručke, bilo da se radi o početniku ili profesionalcu, može olakšati rad aparata za brijanje. pozlaćeno sečivo, ugao u obliku slova R sa keramičnom oštricom, neće ogrebati kožu vašeg ljubimca. Profesionalne makaze za kućne ljubimce, koristeći visokoprecizne motore, niske vibracije i dizajn niske buke, pružaju opuštajuće iskustvo za vašeg ljubimca. Neka se vaš ljubimac osjeća opušteno prilikom brijanja i više se ne bojte frizure.Pomoću akumulatorske mašine za šišanje kućnih ljubimaca možete češljati kosu svog ljubimca bilo gdje kod kuće ili čak na otvorenom-nema potrebe da brinete o kablovima koji ograničavaju vaše aktivnosti. USB pogon, koji vam omogućava da punite bilo kada, anywhere.Cat noževi za njegu pasa izrađeni su od keramike i jaki su i izdržljivi. Dugme za fino podešavanje pruža pet nivoa dužine, što može precizno podesiti dužinu kose. Možete efikasno podrezati gustu kosu svog ljubimca.Lagan i ergonomski dizajn ručke, bilo da se radi o početniku ili profesionalcu, može olakšati rad aparata za brijanje.Specifikacija : vrsta artikla : trimer za dlaku psa snaga izvor : punjiva baterija vrijeme punjenja : 3 sata Napon : 110-240 V pakovanje uključuje : 1*Trimmer If imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Item Type:
Dog Hair Trimmer
Power Source:
Rechargeable Battery
Charging Time:
3 Hour
Voltage:
110-240V
Package Include:
1*Dog Hair Trimmer:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.