.

.

Axisrc haljina Oblik ženski manekenski prikaz obrazac karoserije sa drvenim rukama stabilan osnovni model za odjeću nakit zaslon, 3 boje Torso

Axisrc haljina Oblik ženski manekenski prikaz obrazac karoserije sa drvenim rukama stabilan osnovni model

Ocjena kupaca:

KM 185.89
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan za sastavljanje ili rastavljanje : sa odvojivim rukama, rukama i torzom, što se oblači i skida stvarno lako Materijal : Čvrsti manekensko tijelo, testirano kvalitetno, čineći manequin formiranim i izdržljivim dovoljno da bi podržao odjeću za teške težine, odjeću, vjenčani ogrtač. Okretna glava od 360 stupnjeva : glava tijela manekena može okretati 360 °, prebaciti se na bilo koje držanje. Ruke i noge su podesive, a vi možete sami odgovarati odjeću kroz živopisan štand Manequin. Izvrsno za prikaz : Možete ga koristiti za prikaz proizvoda u prozoru, na šalteru, na policama s poljem ili na podu. Idealno za džempere, majice, jakne, haljine, bluze, vrhove i dodatnu opremu. Možete ga koristiti za prikaz svojih proizvoda u prozoru, na šalteru, na policama zaslona ili na podu. Obrazac haljine također odgovara da bi se predstavio kao poklon. Jednostavan za sastavljanje ili rastavljanje : sa odvojivim rukama, rukama i torzom, što se oblači i skida stvarno lako. Materijal : Čvrsti manekensko tijelo, testirano kvalitetno, čineći manequin formiranim i izdržljivim dovoljno da bi podržao odjeću za teške težine, odjeću, vjenčani ogrtač. Okretna glava od 360 stupnjeva : glava tijela manekena može okretati 360 °, prebaciti se na bilo koje držanje. Ruke i noge su podesive, a vi možete sami odgovarati odjeću kroz živopisan štand Manequin. Izvrsno za prikaz : Možete ga koristiti za prikaz proizvoda u prozoru, na šalteru, na policama s poljem ili na podu. Idealno za džempere, majice, jakne, haljine, bluze, vrhove i dodatnu opremu. Možete ga koristiti za prikaz svojih proizvoda u prozoru, na šalteru, na policama zaslona ili na podu. Obrazac haljine također odgovara da bi se predstavio kao poklon. Možete ga koristiti za prikaz svojih proizvoda u prozoru, na šalteru, na policama zaslona ili na podu. Obrazac haljine također odgovara da bi se predstavio kao poklon. Ženski manekenski prikaz obrazac karoserije sa drvenim rukama Model glave za odjeću, 3 boje Proizvodni opis : Ukrasite svoju sobu i preparat za haljinu naredne dane.

Osnovna svojstva

Material:
linen fabric, metal stand
Color:
beige, Black , Silver , Gold
Product Dimensions:
Shoulder:
Shoulders
Notice:
1.Please allow 1-2cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2.Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
No matter you want to solve the product issues or you just have some thought about our product or service, we warmly welcome your E-mail, we will take your kindly opinion into consideration to do better in the future. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.