.

.

Profesionalni komplet za airbush, moćan motor Dobra disipacija toplote Automatsko zaustavljanje Airbrush Boja System 100-240V za komercijalnu umjetnost, ukrašavanje kolača

Profesionalni komplet za airbush, moćan motor Dobra disipacija toplote Automatsko zaustavljanje

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Široka upotreba : Raspon podešavanja tlaka zraka puška je 2-43psi, pogodan za kontinuirani ili mali detaljni rad, a odličan za komercijalnu umjetnost, ukrašavanje torte, grafike za kostim, privremene tetovaže, umjetnost za vrata, umjetnost, umjetnost , sve vrste styling i itd je zagarantovano njen kvalitet. Snažni motor : Usvojite snažan motor, protok zraka do 28l u minutu, može voziti 3 puške za rad u isto vrijeme, sa zvezdnim četkicom, sa ventilatorom za hlađenje brzim brzinom, može se neprekidno raditi sa satima bez pregrijavanja. Odličan izbor za tebe. Jednostavan rad : kompresor zraka bez ulja sa manometrom tlaka i regulatorom pritiska zraka, jednostavan za rad, ima funkciju automatskog pokretanja i automatskog zaustavljanja. Ne trebaju vam komplicirane procedure koje ga možete koristiti. Dobra kompatibilnost : Ovaj komplet sadrži jednostavan, kompatibilni dizajn, lako može zamijeniti pištolj za raspršivanje da udovolji vašoj različitu potrebu, laganu i kompaktne veličine, lako se nose na kancelarijskom stolu ili radnom stolu. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Sef : Pritisnite tipku u blizini filtra za otpuštanje zraka i boje, nije lako začepiti, produžava radni vijek, ima funkciju za zaštitu od pregrijavanja, sigurnije za upotrebu. Donesite vam novi i drugačiji koristeći osjećaj. Široka upotreba : Raspon podešavanja tlaka zraka puška je 2-43psi, pogodan za kontinuirani ili mali detaljni rad, a odličan za komercijalnu umjetnost, ukrašavanje torte, grafike za kostim, privremene tetovaže, umjetnost za vrata, umjetnost, umjetnost , sve vrste styling i itd . je zagarantovano njen kvalitet. Snažni motor : Usvojite snažan motor, protok zraka do 28l u minutu, može voziti 3 puške za rad u isto vrijeme, sa zvezdnim četkicom, sa ventilatorom za hlađenje brzim brzinom, može se neprekidno raditi sa satima bez pregrijavanja. Odličan izbor za tebe. Jednostavan rad : kompresor zraka bez ulja sa manometrom tlaka i regulatorom pritiska zraka, jednostavan za rad, ima funkciju automatskog pokretanja i automatskog zaustavljanja.

Osnovna svojstva

Item Type:
Professional Airbrush Kit
Material:
ABS, Copper, Aluminum
Plug Power:
100-240V
Air Flow:
28L per minute
Working Pressure:
2-43PSI
Auto Stop:
57PSI
Auto Start:
43PSI
Package List:
1 x Host:
1 x Plug:
1 x Adapter:
1 x Hose:
1 x Spray Gun:
1 x Filter:
1 x Spray Gun Storage Box:
1 x Wrench:
1 x Dropper:
2 x Manual:
Note:
1. Before using, please read the user manual carefully.:
2. To make sure working properly, please test with enough water first.:
3. Do not use this compressor as a children toy.:
4. After finishing the work, please clean the spray gun, remove the moisture in the air, and keep in a ventilated and dry place.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.