.

.

BTURYT kućanski ventilator za propuh 60W 3 ostavlja Dimnjački ventilator peć za dim dimni ekstraktor prašine Mašina za izduvni dim sa Propuhom

BTURYT kućanski ventilator za propuh 60W 3 ostavlja Dimnjački ventilator peć za dim dimni ekstraktor

Ocjena kupaca:

KM 56.90
Od robe
Dostupno je narudžbi

VOLTAGE-radni napon proizvoda je 220 V (napon 110 V-120 V, bićemo opremljeni pretvaračem napona),dimnjački ventilator se koristi ostavljanjem dva kraja žice za spajanje na izvor napajanja Za prečnik dimnjaka-ventilator dimnjaka 60 W za dimnjak prečnika 9-16cm/12-16cm. Nema buke-jedna od najčešćih pritužbi kada su u pitanju snažni ventilatori za hlađenje je da prave puno buke. Srećom, naš oscilirajući ventilator osigurava tih rad tako da ne morate praviti kompromise kada je u pitanju udobnost vašeg doma. Nanesite na-veoma je pogodan za kamin/peći za pizzu/ peći na drva. Ventilator za propuh izazvan dimnjakom stvara auspuh i podstiče brzo oslobađanje dima kako bi spriječio da dim nesmetano izlazi iz dimnjaka zbog lošeg dimnjaka. Napomena-kamin za domaćinstvo koristi inducirani propuh ventilatora i izlazna temperatura ne smije prelaziti 60 stepeni. U suprotnom će indukovani ventilator biti oštećen. Instalirajte kabl za napajanje sa najmanje 0,5 kvadratnih bakarnih žica. Električni ventilator koji izaziva propuh rješava probleme s dimom pomaže izduvnim kaminima, pećnicama za pizzu, ventilatorom za dimnjake na drva gdje temperature dimnih plinova ne prelaze 575 stepeni F za isprekidan rad i 482 stepena F za kontinuirani rad. Specifikacija : Naziv proizvoda : električni ventilator za indukciju propuha napon : 190-240 V (napon 110 V-120 V, bićemo opremljeni pretvaračem napona) način instalacije : vrlo jednostavno : instalirajte indukovani propusni ventilator na izlazu iz dimnjaka, provucite kabl na odgovarajućem mestu u prostoriji i povežite ga sa jednim napajanjem od 220 V. (Molimo isključite uređaj prilikom instaliranja ili uklanjanja kako biste izbjegli električni udar. Isključite prekidač za uključivanje prilikom instaliranja ili uklanjanja kako biste izbjegli električni udar. Interfejs za izlaz za dim mora biti pričvršćen vodootpornom izolacionom trakom. Instalacija na interfejsu sa dimnjakom mora biti čvrsta, a interfejs mora biti čvrsto integrisan u dimnjak za najbolji efekat.

Osnovna svojstva

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V( 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock. :
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape. :
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect. :
Scope of delivery:
1 x induced draft fan

Oni također kupuju s ovim proizvodom.