.

.

WXLBHD PU kožne kutije za odlaganje za zaključavanje, nakit kutija Ogrlica za pohranu Organizator Nakit Kućica Dvostruki sloj Travel Nakit Organizator za žene Djevojke Poklon

WXLBHD PU kožne kutije za odlaganje za zaključavanje, nakit kutija Ogrlica za pohranu Organizator

Ocjena kupaca:

KM 22.15
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : vanjski sloj kutije za nakit je odabrana visokokvalitetna PU kožna koža, a iznutra se podudara s mekim flanelom koji se može dobro brinuti za svoje omiljene ukrase! Svaka od naših kutija za nakit pažljivo je izrađena ručno, a izdat će vam se nakon svakog nivoa inspekcije kvalitete! ~ Veličina : 25x 25x8. Multi-funkcija : razumno dvoslojni i veliki kapacitet. Na gornjem sloju ima više odjeljka za pohranu prstenova, narukvice, satova, ogrlica itd., A podesiva particija na donjem sloju može držati velike predmete, koji nakit može dugo vremena netaknuti i bez prašine. Sa bravom i ogledalom : Podesivo ogledalo ometa odabir nakita koji odgovara vašem šminku, a može se zaključati elegantnom bravom kako bi se osigurala sigurnost nakita. Savršen poklon : Idealan organizator nakita može zadržati tablicu čista i urednu. Najbolji je poklon za Dan zaljubljenih, Božić, Novu godinu, rođendan, vjenčanje itd. Savršena je kutija za nakit. Materijal : vanjski sloj kutije za nakit je odabrana visokokvalitetna PU kožna koža, a iznutra se podudara s mekim flanelom koji se može dobro brinuti za svoje omiljene ukrase! Svaka od naših kutija za nakit pažljivo je izrađena ručno, a izdat će vam se nakon svakog nivoa inspekcije kvalitete! ~. Veličina : 25x 25x8. Multi-funkcija : razumno dvoslojni i veliki kapacitet. Na gornjem sloju ima više odjeljka za pohranu prstenova, narukvice, satova, ogrlica itd., A podesiva particija na donjem sloju može držati velike predmete, koji nakit može dugo vremena netaknuti i bez prašine. Sa bravom i ogledalom : Podesivo ogledalo ometa odabir nakita koji odgovara vašem šminku, a može se zaključati elegantnom bravom kako bi se osigurala sigurnost nakita. Savršen poklon : Idealan organizator nakita može zadržati tablicu čista i urednu. Najbolji je poklon za Dan zaljubljenih, Božić, Novu godinu, rođendan, vjenčanje itd. Savršena je kutija za nakit. Kada imate puno kozmetike i nakita, uštedite vrijeme ujutro stavljajući nakit na jedno mjesto.

Osnovna svojstva

External material:
PU leather
Lining fabric:
soft flannel
Color:
white and red
Size:
25x 25x8.5cm
Applicable occasions:
birthday gifts, souvenirs, gifts, weddings, employee benefits, wedding anniversary, family storage, etc.
Widely used:
It is not only a functional storage box and souvenir box, but also adds decorative value to all spaces. It can also be an exquisite coffee table box, which can store cup mats and TV remote controls, and it can make a busy desk look more organized and elegant.
Order the jewelry box now and make her happy in her most special way!:
Customer first 100% satisfaction:
If your items are damaged, scratched or lost, please feel free to contact us, we will reply and provide solutions within 24 hours.
Packing list:
1x Jewelry Box (Excluding Other Items):
1x key:
I hope to bring you a wonderful shopping experience and wish you a healthy and happy life! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.