.

.

Jinpengran univerzalni ventilatori za hlađenje USB utikač za kućnu vanjsku vozila na otvorenom ventilatori Niske buke Dual head-colling ventilatori 5V, a

Jinpengran univerzalni ventilatori za hlađenje USB utikač za kućnu vanjsku vozila na otvorenom

Ocjena kupaca:

KM 48.50
Od robe
Dostupno je narudžbi

★ Podesiva i čvrsta : ventilator automobila može se rotirati za 360 stepeni i može se postaviti bilo koji položaj koji želite Dizajn nosača zraka čini ventilator pogodan za sve vrste lopatica za odzračivanje zraka. ★ Može se lako rotirati i preklopiti, i prednja i leđa mogu se instalirati i koristiti, a ugao se može podesiti fleksibilno, snažan i stabilan vjetar. ★ Trostruko podešavanje vjetra, hladni i slobodni izbor, osjetljiv vjetar, mini ventilator s jakim vjetrom, donosi vam ugodno i hladno ljeto. ★ Pogodno za automobilsku kameru za naslon za naslon za naslon za naslon za naslon za glavu, klizati ga na stražnju stranu autosjedalice lako, pogodno za automobile, kamione, autobuse i druga rekreacijska vozila. ★ Mala i lagana, jednostavna za nošenje, odličan izbor za vaš automobil, kamion, šator, RV, kabinu za spavanje, SUV, ATV, dostavni kombi itd. ★ Podesiva i čvrsta : ventilator automobila može se rotirati za 360 stepeni i može se podesiti bilo koji položaj koji želite. Dizajn nosača zraka čini ventilator pogodan za sve vrste lopatica za odzračivanje zraka. ★ Može se lako rotirati i preklopiti, i prednja i leđa mogu se instalirati i koristiti, a ugao se može podesiti fleksibilno, snažan i stabilan vjetar. ★ Trostruko podešavanje vjetra, hladni i slobodni izbor, osjetljiv vjetar, mini ventilator s jakim vjetrom, donosi vam ugodno i hladno ljeto. ★ Pogodno za automobilsku kameru za naslon za naslon za naslon za naslon za naslon za glavu, klizati ga na stražnju stranu autosjedalice lako, pogodno za automobile, kamione, autobuse i druga rekreacijska vozila. ★ Mala i lagana, jednostavna za nošenje, odličan izbor za vaš automobil, kamion, šator, RV, kabinu za spavanje, SUV, ATV, dostavni kombi itd. ★ Dobrodošli u našu trgovinu ★ Mi smo profesionalni proizvođač. Nastojimo pružiti kvalitetne proizvode i usluge.Proizvod parametri : Specifikacija : Materijal : Absultage : 5 VColor : Bijela, crnojsizirajte : cca 15x8.

Osnovna svojstva

Material:
ABS
Voltage:
5V
Color:
White,Black
Size:
Approx.25x8.8x15cm/9.84x3.46x5.91in
Net Weight:
650g
Note:
There may be slight size deviations due to manual measurement, different measuring methods and tools.:
The picture may not reflect the actual color of the item because of different photographing light, angle and display monitor.:
Your satisfaction is our only wish.:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.