.

.

12 ćelija 3D Crystal Rhinestone Pravokutnik sjaja Nakit Glass Diamond Gem zanatske zalihe Diy Dekorativni dodaci Pčelinje šarm za nokte

12 ćelija 3D Crystal Rhinestone Pravokutnik sjaja Nakit Glass Diamond Gem zanatske zalihe Diy

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Visokokvalitetni materijal Ima prekrasan oblik, a površina za rezanje je lijepa, izvrsna i glatka Ne morate se brinuti da će vam ogrebati ruku. Popularni dugi kristal ima dugotrajnu sjaju i veliku svjetlinu. Pogodno za i izvrsne ukrase. Kad slikate prekrasan lak za nokte, možete zabiti vježbu ili koristiti vodenu vježbu za šivanje drugih teksturiranih uzoraka, što je vrlo dobar ukras. MULTI Veličine dijamantski set Naši set za nokte uključuje nekoliko super sjajnih noktiju dijamanata i četiri veličine metalne folije, koji su 2 mm, 3 mm, 4 mm i 5 mm. Tu su i 6 različitih stilova boja noktiju rhinestones. Vaš dizajn noktiju razlikuje se od GEM dizajna, zbog čega vaš dizajn noktiju zasljepljujući. Idealan poklon za nokte za unapređenje noktiju akrilni poboljšanje noktiju pogodno za dom ili unapređenje noktiju. Ovi dodaci za manikuru također su jedinstveni rođendan, Božić, Dan Svetog Patrika i uskršnji pokloni za ženske majke i djevojke koje imaju sve. Visokokvalitetni materijal Ima prekrasan oblik, a površina za rezanje je lijepa, izvrsna i glatka. Ne morate se brinuti da će vam ogrebati ruku. Popularni dugi kristal ima dugotrajnu sjaju i veliku svjetlinu. Pogodno za i izvrsne ukrase. Kad slikate prekrasan lak za nokte, možete zabiti vježbu ili koristiti vodenu vježbu za šivanje drugih teksturiranih uzoraka, što je vrlo dobar ukras. MULTI Veličine dijamantski set Naši set za nokte uključuje nekoliko super sjajnih noktiju dijamanata i četiri veličine metalne folije, koji su 2 mm, 3 mm, 4 mm i 5 mm. Tu su i 6 različitih stilova boja noktiju rhinestones. Vaš dizajn noktiju razlikuje se od GEM dizajna, zbog čega vaš dizajn noktiju zasljepljujući. Idealan poklon za nokte za unapređenje noktiju akrilni poboljšanje noktiju pogodno za dom ili unapređenje noktiju. Ovi dodaci za manikuru također su jedinstveni rođendan, Božić, Dan Svetog Patrika i uskršnji pokloni za ženske majke i djevojke koje imaju sve.

Osnovna svojstva

how to use:
Prep your nails and under LED lights.:
Apply colored gel.:
Use tweezers to apply the sequins to the nails.:
Cures under LED light.:
Sealed and cured under LED light.:
Package Included:
1x 12 Rectangle Box Rhinestones:
notes:
Due to differences between different monitors, pictures may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same shown in the pictures. Thanks! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.