.

.

Lxdzxy stolice za kupanje,Podesiva klupa za sjedenje u tuš kabini za teške uslove rada | sa izdržljivim aluminijumskim nogama / upotreba za tuširanje Za sigurnost kupatila

Lxdzxy stolice za kupanje,Podesiva klupa za sjedenje u tuš kabini za teške uslove rada | sa izdržljivim

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

stolica za kupanje podesiva po visini kako bi zadovoljila vaše različite potrebe, pogodna za različite grupe ljudiSa neklizajućim gumenim jastučićem za noge, stabilniji i sigurniji. Lagan i izdržljiv,napravljen od aluminijumskog okvira, lagani okvir tuš stolice podržava do 220 funti(100 kg). lagani okvir je lako prenosiv za dodatnu pogodnost. Pomoć u kupatilu za starije starije osobe, invalide, Barijatrijske, hendikepirane osobe, povrijeđene i druge koji žele sjediti dok se kupaju. Prema ergonomski dizajniranim sedištima, ljudi sede i udobnije, dizajn sedišta se širi, povećava prostor za aktivnosti,pogodan za različite grupe ljudi. Povećajte sigurnost i praktičnost u svom prostoru za kupanje i tuširanje postavljanjem ovog praktičnog sjedišta za kupanje koje štedi prostor. ☆Ova tuš stolica je dizajnirana za invalide, starije osobe, trudne ili druge nezgodne osobe. sa praktičnim i sigurnim za svakodnevnu upotrebu.Specifikacija : ☆vrsta artikla : tuš stolica podesiva po visini / stolica za tuširanje / klupa za kadu☆metoda čišćenja : piling od mokre tkanine, suha prirodno☆maksimalni kapacitet opterećenja : 100 kg (220 Lbs)lista paketa : 1 X tuš stolica[mjere opreza]◆ovaj proizvod prodaje samo tuš stolice i ne sadrži druge slike proizvoda.◆Prilikom ručnog mjerenja, Veličina proizvoda može pokazati fizičku grešku od 1-5 cm◆zbog jakog svjetla, ovaj proizvod će proizvesti određenu razliku u boji. Ovo je normalno i neizbježno. Hvala vam za razumijevanje!◆Uvek treba da pročitate etikete, Upozorenja i uputstva koja ste dobili uz proizvod pre upotrebe ili konzumiranja, a ne samo da se oslanjate na informacije predstavljene na našoj web stranici.◆Dobrodošli u našu trgovinu ! Ako Imate Bilo Kakvih Specifičnih Pitanja O Proizvodu, Molimo Kontaktirajte Naš.

Osnovna svojstva

☆Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
☆Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
☆Max Load Capacity:
100 Kgs (220 Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool:
[Precautions]:
◆This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
◆When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
◆Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
◆You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
◆Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.