.

.

Pilipane jastuk za naslon za ruke za nokte jastuk za ruke, Pu Nail Art jastuk, držač za ruke za nokte, kožni jastuci alat za manikir za nokte Art Salon i Home DIY i

Pilipane jastuk za naslon za ruke za nokte jastuk za ruke, Pu Nail Art jastuk, držač za ruke za nokte,

Ocjena kupaca:

KM 5.34
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Stvorite atmosferu】nail art podloga za stol koristi se kao jastuk za zaštitu vaše radne površine čistom i higijenskom Takođe možete ukrasiti radnu površinu i pozadinu noktiju. Prelepe boje i moderan izgled, puni ženstvenosti, pružaju dobro okruženje za više kupaca. 【Profesionalni naslon za ruke za nokte】 mekani, visokokvalitetni kožni jastuk donijet će vama i kupcima ugodniji dodir. Ovaj ručni jastuk može držati vaš zglob dalje od hladne široke, učiniti da se vaša ruka osjeća bolje nakon lakiranja noktiju duže vrijeme i učiniti da uživate u procesu manikure. 【Visoka kvaliteta】napravljen od visokokvalitetnog PU kožnog materijala, koji je netoksičan i izdržljiv za upotrebu. Otporan na Sear, i otporan na koroziju, i može se koristiti više puta. Ne samo da je dno čvrsto, već je jastuk mekan i čvrsto podržava vaš zglob. 【Višenamjenski】 navlaka za jastuk naslona za ruke je profesionalni alat za umjetnost noktiju sa širokim spektrom primjena. Pogodan je za salone noktiju, škole noktiju, manikere, ličnu ili porodičnu upotrebu. Svaki entuzijasta noktiju mora postaviti visokokvalitetni i izdržljivi jastučić za nokte na stol za nokte kako bi pružio udobnu njegu noktiju. 【Zadovoljna usluga】brinemo za osjećaj svih klijenata. Ako imate bilo kakve detaljne informacije ili pitanja o ovoj stavci, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme, a mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor. Značajka : 【stvorite atmosferu】nail art podloga za stol koristi se kao jastuk za zaštitu vaše radne površine čistom i higijenskom. Takođe možete ukrasiti radnu površinu i pozadinu noktiju. Prelepe boje i moderan izgled, puni ženstvenosti, pružaju dobro okruženje za više kupaca. 【Profesionalni naslon za ruke za nokte】 mekani, visokokvalitetni kožni jastuk donijet će vama i kupcima ugodniji dodir. Ovaj ručni jastuk može držati vaš zglob dalje od hladne široke, učiniti da se vaša ruka osjeća bolje nakon lakiranja noktiju duže vrijeme i učiniti da uživate u procesu manikure.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Nail Hand Pillow
Material:
PU
Size:
Approx. 30cm / 11.8in x 9.5cm / 3.7in x 6.5cm / 2.6in
Application:
Home, Nail Salon
Package List:
1 x  Nail Hand Pillow:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.