.

.

Eyst Vintage Vrata STOP Livena željezna vrata Vrata Slatka čepovi za vrata Dekorativni za dvorište Tard Garden Searhouse Doorstop 22.10.10

Eyst Vintage Vrata STOP Livena željezna vrata Vrata Slatka čepovi za vrata Dekorativni za dvorište Tard

Ocjena kupaca:

KM 25.40
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prekrasni klina za mala vrata dodaje ćudlju i zabavu bilo kojem domu, veliki antikni izgled i pametan dizajn : nježno kut i ponderiran kako bi se moglo zatvoriti u većinu standardnih vrata otvorenih Ova stajalište za vintage vrata je šarmantna i domaća, savršena utakmica za tradicionalni dekor, teme prirode i rustikalni ili vintage. Zadržite ova ukrasna vrata u blizini bilo koje vrata koja trebate koristiti bez ruku, uključujući kuhinjska garažna vrata, ulazna vrata, vrata spavaće sobe, vrata i još mnogo toga. Praktični, retro i dekorativni slatki čepovi vrata s dirljivim izgledom koji nadopunjuju vintage ili moderne stilove, nadopunjujući vaš dom dekor sa svojim elegantnim dizajnom, kombinirajući praktičnost i estetiku. Ova stajalište za vintage vrata je šarmantna i domaća, savršena utakmica za tradicionalni dekor, teme prirode i rustikalni ili vintage. Prekrasni klina za mala vrata dodaje ćudlju i zabavu bilo kojem domu, veliki antikni izgled i pametan dizajn : nježno kut i ponderiran kako bi se moglo zatvoriti u većinu standardnih vrata otvorenih. Ova stajalište za vintage vrata je šarmantna i domaća, savršena utakmica za tradicionalni dekor, teme prirode i rustikalni ili vintage. Zadržite ova ukrasna vrata u blizini bilo koje vrata koja trebate koristiti bez ruku, uključujući kuhinjska garažna vrata, ulazna vrata, vrata spavaće sobe, vrata i još mnogo toga. Praktični, retro i dekorativni slatki čepovi vrata s dirljivim izgledom koji nadopunjuju vintage ili moderne stilove, nadopunjujući vaš dom dekor sa svojim elegantnim dizajnom, kombinirajući praktičnost i estetiku. Ova stajalište za vintage vrata je šarmantna i domaća, savršena utakmica za tradicionalni dekor, teme prirode i rustikalni ili vintage. Specifikacija : Materijal : Iron Color : Black Note : 1. Omogućite Grešku 0-1cm zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što licitirate.Due na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Osnovna svojstva

Material:
Iron
Color:
Black
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes::
1 x Doorstop :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.