.

.

Yosoo123 Prenosiva Torba Za Skladištenje Cilindar Mrežasta Vunena Pređa Pogodna Izuzetna Torba Za Kontejnere, Torba Za Skladištenje Cilindar Mrežasta Torba Za Odlaganje Vune

Yosoo123 Prenosiva Torba Za Skladištenje Cilindar Mrežasta Vunena Pređa Pogodna Izuzetna Torba Za Kontejnere,

Ocjena kupaca:

KM 4.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Veličina torbe za odlaganje : 14 x 13cm / 512 inch(približno). Materijal prenosive torbe za skladištenje : izrađen od visokokvalitetnog najlonskog materijala.Dve boje za odabir cilindrične mrežaste vunene torbe : ljubičasta, ružičasto crvena. Jednostavno za čuvanje : mala težina i sklopiva kada se ne koristi, uštedite prostore. Praktično za vas da zadržite svoje male stvari, kao što su kozmetika, naočare za sunce i makaze. Opis : Ovo je veoma zgodna i praktična torba za skladištenje. Izrađen je od visokokvalitetnog najlonskog materijala, otpornog na habanje i koroziju. Praktično za vas da zadržite svoje male stvari, kao što su kozmetika, naočare za sunce i makaze. Odličan pomoćni alat za sprječavanje zabrljanja vune i pređe. Karakteristike : napravljen od visokokvalitetnog najlonskog materijala, otporan na habanje i koroziju. Odličan pomoćni alat za sprječavanje zabrljanja vune i pređe. Jednostavno za čuvanje : mala težina i sklopiva kada se ne koristi, uštedite prostore. Visual mesh je lako za vas da pronađete ono što boja vune svoj tražite. Praktično za vas da zadržite svoje male stvari, kao što su kozmetika, naočare za sunce i makaze. Specifikacija : stanje : potpuno novo Materijal : Oxford tkanina boja : ljubičasta, ruža crvena (opciono) Veličina : 14 x 13cm/5.12 inch(približno) Paket uključuje : 1x Mesh torba za skladištenje Obaveštenje : molimo dozvolite 1-3cm grešku zbog ručnog merenja i uverite se da vam ne smeta pre naručivanja. Imajte na umu da boje mogu postojati hromatska aberacija kao različito postavljanje slika.

Osnovna svojstva

Condition:
Brand new
Material:
Oxford cloth
Color:
Purple, rose red(Optional)
Size:
14 x 13cm/5.51 x 5.12inch(Approx)
     :
Package Included:
1x Mesh storage bag:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.