.

.

Xwwdp držač za automobilski telefon CD Slot nosač za automobilski telefon držač za mobilni telefon nosač za automobil nosač za automobil dizajn držača pametnog telefona

Xwwdp držač za automobilski telefon CD Slot nosač za automobilski telefon držač za mobilni telefon nosač

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovaj nosač za automobil je dizajniran za višenamjensku upotrebu Za široku varijantu upotrebe, uključujući gledanje bez upotrebe ruku, glasovno aktiviranu aplikaciju i još mnogo toga. Podesiva ruka sa kugličnim zglobom omogućava rotaciju od 360 stepeni kao naginjanje pod različitim uglovima za jasnu vidljivost i lak domet vaših pametnih telefona. Rješenje za zaključavanje one stop osigurava montiranje u cd uređaj i stabilizira vaše pametne telefone. Kompatibilan sa većinom pametnih telefona širine u 50mm90m. ova kopča za automobil je dizajnirana za višenamjensku upotrebu. Za široku varijantu upotrebe, uključujući gledanje bez upotrebe ruku, glasovno aktiviranu aplikaciju i još mnogo toga. Podesiva ruka sa kugličnim zglobom omogućava rotaciju od 360 stepeni kao naginjanje pod različitim uglovima za jasnu vidljivost i lak domet vaših pametnih telefona. Rješenje za zaključavanje one stop osigurava montiranje u cd uređaj i stabilizira vaše pametne telefone. Kompatibilan sa većinom pametnih telefona širine u 50mm90m. ova kopča za automobil je dizajnirana za višenamjensku upotrebu.Za široku varijantu upotrebe, uključujući gledanje bez upotrebe ruku, glasovno aktiviranu aplikaciju i još mnogo toga. Podesiva ruka sa kugličnim zglobom omogućava rotaciju od 360 stepeni kao naginjanje pod različitim uglovima za jasnu vidljivost i lak domet vaših pametnih telefona. Rješenje za zaključavanje one stop osigurava montiranje u cd uređaj i stabilizira vaše pametne telefone. Kompatibilno sa većinom pametnih telefona širine u 50mm 90mspecifikacija : tip : auto Holder Package težina : 0.210 kg Package veličina : 12cm x 11cm x 10cmpackage uključen : 1* auto telefon držačako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Type:
Car Holder
Package Weight:
0.210kg
Package Size:
12cm x 11cm x 10cm
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.