.

.

Fdit privjesak rezbarenje drvene Basswood knjige gostiju nezaboravne bilježnice s potpisima poklon za svadbene zabave 7x4. 1x0. 5 inča

Fdit privjesak rezbarenje drvene Basswood knjige gostiju nezaboravne bilježnice s potpisima poklon za

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Kao dekorativni dodatak】ova knjiga gostiju savršen je ukrasni dodatak za moderno, rustikalno ili seosko vjenčanje 【Razne prilike】mogu se koristiti u različitim scenarijima, kao što su vjenčanja, godišnjice itd., mogu se koristiti i za zaruke i druge prilike. 【Kao vrijedna uspomena】može se dati kao vrijedna uspomena vašim roditeljima, ljubavnicima i mladencima. 【Kao blagoslov】Ova prekrasna knjiga gostiju također omogućava vašim svatovima da zabilježe svoje misli i dobre želje za par. 【Kao zapis života】pružit će vam ekskluzivno vjenčanje ekskluzivno pamćenje, atraktivan izgled, jednostavan za pregled. Može se dati kao vrijedna uspomena vašim roditeljima, ljubavnicima i mladencima. Mogu se koristiti u različitim scenarijima, kao što su vjenčanja, godišnjice itd., mogu se koristiti i za zaruke i druge prilike. Ova knjiga gostiju savršen je ukrasni dodatak za moderno, rustikalno vjenčanje ili vjenčanje u seoskom stilu. Ova prekrasna knjiga gostiju također omogućava vašim svatovima da zabilježe svoje misli i dobre želje za par. Daće vam ekskluzivno vjenčanje ekskluzivno pamćenje, atraktivan izgled, jednostavan za pregled. Ova bilježnica je odličan način za prikupljanje, očuvanje i prikaz vaših životnih uspomena. Može biti ispunjen sa fotografijama, bilješke i sve što želite. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : drvena Knjiga gostiju stil : JM00433, JM01184, JM00431 (opciono) materijal : Basswood Boja : Kao što je prikazano na slici veličina : pribl.5in težina : cca.1 Oz Craft : rezbarenje viseći oblik : viseći ukrasi kategorija : privjesak lista paketa : 1 x drvena Knjiga gostiju napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wooden Guest Book
Style:
JM00433, JM01184, JM00431(Optional)
Material:
Basswood
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.17.7x10.5x1.2cm/7x4.1x0.5in
Weight:
Approx.127g~145g/4.5oz~5.1oz
Craft:
Carving
Hanging Form:
Hanging ornaments
Category:
Pendant
Package List:
1 x Wooden Guest Book :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.