.

.

Sklopiva testera za orezivanje, sklopiva ručna testera Incizivni dizajn malog zaključavanja Trostruki rezani zubi manganova Čelična sečiva niska buka za podrezivanje drveća za baštovanstvo

Sklopiva testera za orezivanje, sklopiva ručna testera Incizivni dizajn malog zaključavanja Trostruki

Ocjena kupaca:

KM 21.25
Od robe
Dostupno je narudžbi

Vrhunski materijal : list testere je napravljen od 65 manganskog čelika, a drška je od mekog silikona, koji je udoban za dodir Trostruki rezni zubi : sklopiva testera usvaja trostruke rezane zube, u poređenju sa jednostranim brusnim zubima, napetost žleba je jača, bez zaglavljivanja testere. Quick Chip RETREAT : testera za ručno orezivanje ima slot za povlačenje čipsa velike brzine, koji smanjuje buku i sprečava da drvna sječka blokira prorez za testeru i čini sečenje glatkijim. Štednja rada : oštri zubi testere, brzi i štedljivi, površina za sečenje je ravna i nije gruba, dobar je alat za testerisanje drveta. Dizajn zaključavanja : sklopiva testera za orezivanje sa dizajnom zaključavanja, brzo sklapanje, može sakriti list testere, jednostavan i siguran za čuvanje i nošenje. Vrhunski materijal : list testere je napravljen od 65 manganskog čelika, a drška je od mekog silikona, koji je udoban za dodir. Trostruki rezni zubi : sklopiva testera usvaja trostruke rezane zube, u poređenju sa jednostranim brusnim zubima, napetost žleba je jača, bez zaglavljivanja testere. Quick Chip RETREAT : testera za ručno orezivanje ima slot za povlačenje čipsa velike brzine, koji smanjuje buku i sprečava da drvna sječka blokira prorez za testeru i čini sečenje glatkijim. Štednja rada : oštri zubi testere, brzi i štedljivi, površina za sečenje je ravna i nije gruba, dobar je alat za testerisanje drveta. Dizajn zaključavanja : sklopiva testera za orezivanje sa dizajnom zaključavanja, brzo sklapanje, može sakriti list testere, jednostavan i siguran za čuvanje i nošenje.Specifikacija : Vrsta Artikla : Sklopivi List Testere Tip : Trostruki Rez List Testere Materijal : 65 Mangan Čelik Dužina Oštrice : Cca.23 in Saw Debljina noža : cca.04 in Gross težina : 275g / 9.7 in lista paketa : 1 x Folding Sawnota : svi podaci se mjere ručno, a postoje određene greške u rezultatima mjerenja.Imajte na umu da će sawtooth ovog proizvoda biti poslan nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Osnovna svojstva

Item Type:
Folding Saw
Saw Blade Type:
Triple Cut Teeth
Saw Blade Material:
65 Manganese Steel
Blade Length:
Approx. 260mm/10.23in
Saw Blade Thickness:
Approx. 1.0mm/0.04in
Gross Weight:
275g/9.7in
Package List:
1 x Folding Saw:
Note:
All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results.Please note that the sawtooth of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.