.

.

NMC N12RB Napomena - Ne pušenje - bez jela - nema pijenja u ovom području - 14 inča x 10 in. Kruta plastična obavijest na plavoj / bijeloj bazi

NMC N12RB Napomena - Ne pušenje - bez jela - nema pijenja u ovom području - 14 inča x 10 in. Kruta

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napomena Signage : Znak se često koristi u uredima i institucijama za obavještavanje posjetilaca i osoblja koje puše, jesti i piju je zabranjeno u tom području Materijal : Znak izrađen od krutog plastičnog polistirena ima impresivan, unutarnji i vanjski životni vijek. Ovaj standardni znak isporučuje se sa radijusom uglovima i unaprijed izbušenim rupama za ugradnju za jednostavnu instalaciju. Vidljivost : Da bi se osigurala maksimalna vidljivost i čitljivost "Obavijest - ne pušenje - bez jela - bez pijenja u ovom području" piše se jasnim, podebljanim slovima. Specifikacija : Rigidi plastični znak iznosi 0,050 in. Debljine dimenzija 14 in. Znak prikazuje bijeli tekst na plavoj bazi s crnim tekstom na bijeloj bazi. Sign Muscle : Ova oznaka na oglasu ima NMC znak mišića za zaštitu teksta od blijedenja, ogrebotina, srušivanja i vlage. UV-učvršćeni, čist premaz stvara snažnu vezu i povećava i boju i jasnoću. Napomena Signage : Znak se često koristi u uredima i institucijama za obavještavanje posjetilaca i osoblja koje puše, jesti i piju je zabranjeno u tom području. Materijal : Znak izrađen od krutog plastičnog polistirena ima impresivan, unutarnji i vanjski životni vijek. Ovaj standardni znak isporučuje se sa radijusom uglovima i unaprijed izbušenim rupama za ugradnju za jednostavnu instalaciju. Vidljivost : Da bi se osigurala maksimalna vidljivost i čitljivost "Obavijest - ne pušenje - bez jela - bez pijenja u ovom području" piše se jasnim, podebljanim slovima. Specifikacija : Rigidi plastični znak iznosi 0,050 in. Debljine dimenzija 14 in. Znak prikazuje bijeli tekst na plavoj bazi s crnim tekstom na bijeloj bazi. Sign Muscle : Ova oznaka na oglasu ima NMC znak mišića za zaštitu teksta od blijedenja, ogrebotina, srušivanja i vlage. UV-učvršćeni, čist premaz stvara snažnu vezu i povećava i boju i jasnoću. Nacionalni marker potpisuje se sa "Obaviješću - ne pušenje - bez prehrane - nijedno pijenje u ovoj oblasti" Legenda se često koristi u uredima i institucijama da jasno obavijeste o zaposlenima i posjetiteljima koji puše, jesti i piju je zabranjeno u tom području.

Osnovna svojstva

the rigid plastic notice sign is 0.050 in. thick with dimensions 14 in. x 10 in. The sign displays White Text on Blue base with Black text on White Base :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.