.

.

Zzyjyalg držač olovke Walnut Square kozmetički veliki kapacitet učenici Organizator drveta olovka šolja poklon kućna škola djevojke djeca ostaci kancelarijski sto za skladištenje kancelarijski sto za učionicu

Zzyjyalg držač olovke Walnut Square kozmetički veliki kapacitet učenici Organizator drveta olovka

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

1 Jednostavan za organizovanje, spor život, orah je ekološki prihvatljiv, nakon pažljivog pečenja, linije su prirodno čiste i vidljive. Jednostavan dijamantski dizajn, kršenje tradicije, jednostavno i lijepo. Ukupna linija držača olovke je glatka, a polirana površina je glatka bez neravnina i ne boli vaše ruke. Tekstura je veoma udobna. Dizajn kvadratnih usta je veoma pogodan za pristup. Stoni držač olovaka može se široko koristiti za držanje olovaka, olovaka, spajalica, četkica za šminkanje, četkica za zube, alata za farbanje uradi sam, štapića za jelo i viljuški itd., da zadovolji vaše različite potrebe. Napravljen od prirodnog orahovog drveta, držač olovke debljine 0,7 cm je izdržljiv, zdrav i netoksičan, a površinska tekstura je prirodna i sveža, i veoma je lep. Držač četkice za šminkanje je pogodan za postavljanje na sto ili sto kako bi bili uredni i uredni i može se poslati vašim učenicima, nastavnicima, prijateljima, što će im donijeti mnogo pogodnosti. Jednostavan za organizovanje, spor život, orah je ekološki prihvatljiv, nakon pažljivog pečenja, linije su prirodno čiste i vidljive. Jednostavan dijamantski dizajn, kršenje tradicije, jednostavno i lijepo. Ukupna linija držača olovke je glatka, a polirana površina je glatka bez neravnina i ne boli vaše ruke. Tekstura je veoma udobna. Dizajn kvadratnih usta je veoma pogodan za pristup. Stoni držač olovaka može se široko koristiti za držanje olovaka, olovaka, spajalica, četkica za šminkanje, četkica za zube, alata za farbanje uradi sam, štapića za jelo i viljuški itd., da zadovolji vaše različite potrebe. Napravljen od prirodnog orahovog drveta, držač olovke debljine 0,7 cm je izdržljiv, zdrav i netoksičan, a površinska tekstura je prirodna i sveža, i veoma je lep. Držač četkice za šminkanje je pogodan za postavljanje na sto ili sto kako bi bili uredni i uredni i može se poslati vašim učenicima, nastavnicima, prijateljima, što će im donijeti mnogo pogodnosti.

Osnovna svojstva

Product Name:
Desktop Pen Holder
Material:
Walnut
Purpose:
Desktop pen holder is suitable for storage of stationery, storage of sundries, storage of cosmetic brushes, etc.
Application:
business, home, hotel, company.
Style:
simple
size:
Length:
8cm
Width:
8cm
Height:
10.9cm
See the size chart for more detailed sizes:
Color:
brown
Package Included:
Pen holder*1:
Features:
Our pen holder is a fashionable pen holder, but also a practical pen holder. The unique design allows the pen holder to have a variety of uses and can be used as you like. The product is strong and durable. It is practical for a long time and will not be damaged. It is resistant to fall and corrosion.:
Maintenance:
If you need to clean up after long-term use, you can use a wet towel to wipe off the surface dust and ventilate to prevent exposure to the sun or moisture.:
After-sales service:
If you have any questions or questions after purchase, please contact our email, we will provide you with 7 * 24 hours service.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.