.

.

328ft oblikovača Samoljepljiva fiksična zidna obloga za rubne pločice za leđaPlash rub pločica, samoljepljivi oblozi za zidanje za povratak, ogledalo, okvir, vrata, pločica, kutni dekor

328ft oblikovača Samoljepljiva fiksična zidna obloga za rubne pločice za leđaPlash rub pločica, samoljepljivi

Ocjena kupaca:

KM 442.01
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izdržljiv je da je svijetlo u boji, ne izblijedjelo ili ne deformiše vremenom i zadržavat će se duže vrijeme da se razlikuje od tradicionalne obloge To je više otporan na ulje, otporan na prašinu i vodootporan, lako se očisti mokrim ručnikom. Vrhunsko adhezija : ne potreban pištolj ili drugi posebni alati; nije potrebno vrijeme stvrdnjavanja; Samoljepljivi dizajn, jaka adhezija, jednostavna za instaliranje i uklanjanje. Samo se ogulite i držite se, nema potrebne bušenja, nema ostataka i oštećenja prilikom uklanjanja. Lako DIY : Zidna traka za ivica može se rezati škarama različitim veličinama i dužina kako bi zadovoljili vaše potrebe. Široko primenljivo : Ljepljiva zidna obloga može se pridržavati gotovo bilo kojeg ugla (pločica, plastična, mramora, metala, staklo, drvo, gladak zid, lok.) Savršena za povratnu kupatilo, TV pozadinski zid, oblozi, filozop, plafon, granica, Kabinet, ogledalo i još mnogo toga. Veličina : Dužina : 100m / 328 Ft, Širina : 2cm / 0,78 inča, Debljina : 0. Izdržljiv je da je svijetlo u boji, ne izblijedjelo ili ne deformiše vremenom i zadržavat će se duže vrijeme da se razlikuje od tradicionalne obloge. To je više otporan na ulje, otporan na prašinu i vodootporan, lako se očisti mokrim ručnikom. Vrhunsko adhezija : ne potreban pištolj ili drugi posebni alati; nije potrebno vrijeme stvrdnjavanja; Samoljepljivi dizajn, jaka adhezija, jednostavna za instaliranje i uklanjanje. Samo se ogulite i držite se, nema potrebne bušenja, nema ostataka i oštećenja prilikom uklanjanja. Lako DIY : Zidna traka za ivica može se rezati škarama različitim veličinama i dužina kako bi zadovoljili vaše potrebe. Široko primenljivo : Ljepljiva zidna obloga može se pridržavati gotovo bilo kojeg ugla (pločica, plastična, mramora, metala, staklo, drvo, gladak zid, lok.) Savršena za povratnu kupatilo, TV pozadinski zid, oblozi, filozop, plafon, granica, Kabinet, ogledalo i još mnogo toga.

Osnovna svojstva

-- Material:
PVC
-- Length:
100m/ 328 ft
-- Width:
2cm/ 0.78 Inch
-- Thickness:
0.8cm/ 0.31 Inch
Features:
-- Soft & flexible PVC:
eco-friendly, waterproof;
-- Self-adhesive:
No tools, no drilling
-- Cuttable, DIY as you like:
-- Excellent decoration:
-- Suitable for smooth and flat surfaces, such as, tiles, wood, glass, plastic, metal and more:
-- Decorating your home and rooms, wall, molding, border, TV background, mirror, door, and more.:
Package list:
1 x Tile Edge Trim:
Notes:
1. Please allowed 1cm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.