.

.

Tehnička 1 paket solarni pčelini stil bajke Svjetla 30 LED simpatična pčela LED svjetla 8 Načini Vodootporna ukras svjetlo za popločanu popločanu patulja

Tehnička 1 paket solarni pčelini stil bajke Svjetla 30 LED simpatična pčela LED svjetla 8 Načini Vodootporna ukras

Ocjena kupaca:

KM 32.95
Od robe
Dostupno je narudžbi

IP65 vodootporni solarni string ne zahtijeva drugu opremu i pokreće je sunce, što nije samo ušteda energije, već i ekološki prihvatljive Osjetljiva kontrola svjetla, automatski se uključi u mraku. Dva načina mogu se odabrati na volji, uvijek svijetlo toplim svjetlom i toplim treptajućim svjetlom. Izvrsni pčelinji dizajn, mali i izvrsni, emitiraju meko i toplo svjetlo, stvarajući živu i toplu atmosferu. Solarni pčelinji lagani niz čini vaš vrt, dvorište i travnjak šarene i romantične. IP65 vodootporni solarni string ne zahtijeva drugu opremu i pokreće je sunce, što nije samo ušteda energije, već i ekološki prihvatljive. Osjetljiva kontrola svjetla, automatski se uključi u mraku. Dva načina mogu se odabrati na volji, uvijek svijetlo toplim svjetlom i toplim treptajućim svjetlom. Izvrsni pčelinji dizajn, mali i izvrsni, emitiraju meko i toplo svjetlo, stvarajući živu i toplu atmosferu. Solarni pčelinji lagani niz čini vaš vrt, dvorište i travnjak šarene i romantične. 1 paket solarni pčelini svijetli sajam 30 LED simpatični pčelinji LED svjetla 8 režimi vodootporni ukras svjetla za popločane patove Slatka pčela svjetla : IP65 vodootporni solarni svjetlo ne zahtijeva drugu opremu i ne uključuje sunce, a ne uključuje samo sunce, što ne uključuje samo sunce Ušteda energije, ali i ekološki prihvatljivi, mali i izvrsni, emitiraju meko i toplo svjetlo, stvarajući živu i toplu atmosferu. Sunčeve pčelinje svjetlošću, dvorište, dvorište i travnjak mogu se odabrati Na volji, svijetlo toplim svjetlom i toplim treptajućim svjetlom.4 INCH (3,56cm) Dužina intubacije : cca.35cm) SOLARSKA PANEI Veličina : cca.86cm) Paket uključuje : 1x solarno pane2x Intubation1x pčelinje Light1x Upute Snote : Prema vremenu, solarna ploča ne može biti blokirana da bi utjecala na punjenje, ali ne može biti uronjen u kišu Water.Poleirajte da se 1-2cm greške zbog ručnog mjerenja. DUE na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Osnovna svojstva

Material:
Acrylic
Voltage:
2V
Rated Power:
0.09W
Waterproof Grade:
IP65
Size Chart:
Bee Light Length:
Approx. 1.4inch(3.56cm)
Intubation Length:
Approx. 8.8inch(22.35cm)
Solar PaneI Size:
Approx. 2.7x2.7inch(6.86x6.86cm)
Package Includes:
1x Solar PaneI
2x Intubation:
1x Bee Light:
1x Instruction:
note:
According to the time, the solar panel cannot be blocked to affect the charging, and the product is rain-proof, but cannot be immersed in water.
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.