.

.

Eyhlkm 10pcs Četkice za boju postavljena najlonska četkica za kosu za akrilik slikarski aparat za ulje akvarel bojom DIY KID ARTISTIC četkica

Eyhlkm 10pcs Četkice za boju postavljena najlonska četkica za kosu za akrilik slikarski aparat za

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Naše četkice pružaju 10 veličina za vaše akrilne slike Izrazite svoju kreativnost ovom profesionalnom setu četkica za umjetnicu. Ovaj set četkica za boju ima najlonske čekinje i drvene ručke. Meka četkica izrađena je od sintetičkog najlonskog materijala, što je fleksibilno, lako se čisti i nije lako pasti. Ova četkica je vrlo pogodna za razne umjetničke zateme poput akvarela, akrila, ulje slikanje, slikanje tijela, farbanje lica, stijena i tako dalje. Također je pogodan za umjetnike bilo kojeg nivoa, poput profesionalnih slikara, studenata, zanatlija i umjetnika tijela. Ovaj slatki skup četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima. Naše četkice pružaju 10 veličina za vaše akrilne slike. Izrazite svoju kreativnost ovom profesionalnom setu četkica za umjetnicu. Ovaj set četkica za boju ima najlonske čekinje i drvene ručke. Meka četkica izrađena je od sintetičkog najlonskog materijala, što je fleksibilno, lako se čisti i nije lako pasti. Ova četkica je vrlo pogodna za razne umjetničke zateme poput akvarela, akrila, ulje slikanje, slikanje tijela, farbanje lica, stijena i tako dalje. Također je pogodan za umjetnike bilo kojeg nivoa, poput profesionalnih slikara, studenata, zanatlija i umjetnika tijela. Ovaj slatki skup četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima. Naše četkice pružaju 10 veličina za vaše akrilne slike. Izrazite svoju kreativnost ovom profesionalnom setu četkica za umjetnicu. Ova četkica za boju ima najlonske čekinje i drvene ručke. Meka četkica izrađena je od sintetičkog najlonskog materijala, koji je fleksibilan, jednostavan za čišćenje i nije lako padati. Ova četka je vrlo pogodna za razne umjetničke zateme, akril, ulje slika, slikanje tijela, slikanje lica, slikanje lica I tako dalje, pogodan je i za umjetnike bilo kojeg nivoa, kao što su profesionalni slikari, studenti, zanatlije i umjetnike boju boju. Ova slatka set četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na različitim festivalima.

Osnovna svojstva

Material:
nylon and wood
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Package:
1set brushes (not including any exhibits)

Oni također kupuju s ovim proizvodom.