.

.

Sxds 3pcs najlonske bojlene četkice za drva četkica za boju Boja boja različite veličine Kuka linijska olovka za akvaretne akrilne umjetničke alati

Sxds 3pcs najlonske bojlene četkice za drva četkica za boju Boja boja različite veličine Kuka

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Idealno za crtanje linija i finog crteža na savjetima za nokte Moderan i praktičan dizajn, pogodan za kućnu upotrebu i profesionalni salon za nokte. Može se koristiti na linijama za crtanje, finim detaljima, cvijećem, uzorcima, pogodnim za profesionalnu upotrebu i upotrebu. Fino i tanko, su po mjeri ukrašeni i oblikovani rukama za osjetljive poslove i male detalje. Idealno za rođendan, Božić i novogodišnje poklone za prijatelje ili porodicu. Idealno za crtanje linija i finog crteža na savjetima za nokte. Moderan i praktičan dizajn, pogodan za kućnu upotrebu i profesionalni salon za nokte. Može se koristiti na linijama za crtanje, finim detaljima, cvijećem, uzorcima, pogodnim za profesionalnu upotrebu i upotrebu. Fino i tanko, su po mjeri ukrašeni i oblikovani rukama za osjetljive poslove i male detalje. Idealno za rođendan, Božić i novogodišnje poklone za prijatelje ili porodicu. Idealno za crtanje linije i finog crteža na tipovima za nokte.stilni i praktični dizajn, pogodan za kućnu upotrebu i profesionalni salon za nokte.Can koristi se na linijama za crtanje, finim detaljima, cvijećem, uzorcima, pogodnim za profesionalnu upotrebu i upotrebu.fine i tanke , su po mjeri ukrašeni i oblikovani za osjetljive poslove i male detalje .ideal za rođendan, božić i novogodišnju poklone za prijatelje ili obitelj. Paket uključuje : 3 pcsmanial : drvo + najlon : 15 GColor : 3 boja : 3 boje : 3 boje : 1 * Slikarski materijali Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Mogućnost odgovora sa dizajnom držača, slučaj se može pretvoriti u držač četkica u sekundi!.

Osnovna svojstva

Package include:
3 PCS
Material :
Wood+Nylon Hair
Weight :
15g
Color:
3 Colors
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Portable case with holder design, the case can be turned into a brush holder in seconds! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.