.

.

ZGWL udoban ruksak za nošenje pasa, podesivi putni ruksak za kućne ljubimce, ruksak za kućne ljubimce za planinarenje

ZGWL udoban ruksak za nošenje pasa, podesivi putni ruksak za kućne ljubimce, ruksak za kućne ljubimce

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Pouzdan sigurnosni i detaljni dizajn] : ruksak za nošenje šteneta ugrađen sigurnosni povodac sa stezaljkom može se povezati sa pet-ovom kragnom što će spriječiti da pet izađe i zaštiti sef za pet Ruksak za kućne ljubimce za planinarenje dolazi sa kopčama za struk koje vam pružaju dodatnu podršku i sprječava pad. [Dva načina za nošenje] : hands-free nosač za kućne ljubimce može se nositi na prednjoj strani prema vašim željama ili na poleđini, sa dodatnim pojasom za kopču kako bi ruksak bio stabilan. Učinite vas intimnijim kada nosite psa ili mačku, povećavajući osjećaj sigurnosti vašeg ljubimca. [Izdržljiv i udoban materijal] : napravljen od prozračne mreže i poliesterskih vlakana, lagan i udoban,odličan idealan za putovanja na otvorenom, razgledavanje, planinarenje za kampiranje itd. [Podesive trake i unutrašnja vezica] : podesive podstavljene trake pomažu u smanjenju opterećenja. dodatni pojas oko struka sa kopčom održava ruksak stabilnim, mrežasti bočni i prednji džep pomažu u skladištenju pojaseva, zviždaljki, vode, grickalica i drugih bitnih stvari. [Primjenjive scene] : rupa za otvaranje kaiša na vrhu ranca za kućne ljubimce, koja viri glave, omogućava im da budu ventilirani i vidljivi, posebno dizajnirana za pse i mačke koji su znatiželjni o vanjskom svijetu. Ili druge situacije u kojima morate izvesti svoju mačku napolje, kao što je kupanje, dehelmintizacija. ❃specifikacija : ❃Proizvod Ime : Ljubimca Ruksak❃Fitable sezone : Cijelu sezonu❃Proizvod materijal : Poliester❃Boja : zelene❃Proizvod težinu : 300g veličine : 45*36cm/17.7*na 14,1 u❃❃ NAPOMENA : Molim te, provjeri veličine pažljivo prije purchasing Instructions : ●Glavu i elastično mreža dizajn napraviti tvoj ljubimac možeš slobodno disati i biti vidljivi.●Izdržljiv,udoban i lagan materijal, odličan idealan za putovanja na otvorenom.●Podesive trake oslobađaju teret vaših ramena i džepova sa strane je pogodno za vas da popunite grickalice za kućne ljubimce ili druge potrepštine kada izađete napolje.

Osnovna svojstva

❃Product Name:
Pet Backpack
❃Fitable season:
All season
❃Product material:
Polyester
❃Color:
green
❃Product weight:
300g
size:
45*36cm/17.7*14.1in
❃❃ NOTE:
Please check the size carefully before purchasing
Instructions:
●Head out and elastic mesh design make your pet can breathe freely and be visible.:
●Durable,comfortable and lightweight material,great ideal for outdoor trips.:
●Adjustable straps relieve the burden of your shoulder and side pockets is convenient for you to fill in pet snacks or other necessities when you go outside.:
●Inside hook prevent your dog from jumping out,make it easier for you to go out.:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of this item may be slightly different from the picture.:
Due to different manual measurement methods, please allow a slight 1-2cm difference in size.:
package:
1X pet backpack:
If you have any questions, please send us an email, we will reply you within 24 hours, we will serve you with high-quality products to meet your needs. If you need other products, please search ZGWL:
Thank you for choosing our products, wish you a happy life! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.