.

.

Zhuhw 24 kom.

Zhuhw 24 kom.

Ocjena kupaca:

KM 96.04
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ne samo da mogu crtati teksturu, već i može stvoriti mutan efekt ili koristiti kao četkicu, dobar za vaš crtež skica Set pribora za crtanje pogodan je za mršavljenje, miješanje ili zaglađivanje umjetničkih dela, naklona, ​​krede i pećle za slikare za slikare i slikanje. Stump sa miješanjem vrlo su korisnih pri kreiranju diplomiranih istaknutih tekstura kao što su kosa. To omogućava umjetniku da se izmiješa, a zatim izoštrite crtež s linijom olovkom i izbrisanim naglascima. Pogodno za profesionalce, studente umjetnosti, početnike ili hobi slikare. Ne samo da mogu crtati teksturu, već i može stvoriti mutan efekt ili koristiti kao četkicu, dobar za vaš crtež skica. Set pribora za crtanje pogodan je za mršavljenje, miješanje ili zaglađivanje umjetničkih dela, naklona, ​​krede i pećle za slikare za slikare i slikanje. Stump sa miješanjem vrlo su korisnih pri kreiranju diplomiranih istaknutih tekstura kao što su kosa. To omogućava umjetniku da se izmiješa, a zatim izoštrite crtež s linijom olovkom i izbrisanim naglascima. Pogodno za profesionalce, studente umjetnosti, početnike ili hobi slikare. Ne samo da mogu izvući teksturu, već mogu stvoriti i magloviti efekt ili se koristiti kao četkica, dobar za vaš skicirani pribor za crtanje pogodan je za mršavljenje, mešanje ili zaglađivanje umjetničkih djela za slikare i zaljubljene za slikare. Stump sa miješanjem vrlo su korisnih pri kreiranju diplomiranih istaknutih tekstura kao što su kosa. To omogućava umetniku da se izmiješa, a zatim oštrim crtežom i izbrisanim oznakama. Aktivnosti stručnjaka, umjetnike, početnike ili hobi slikare. Slikanje za crtanje uključuju : 1 * Slikarski materijal Imate li pitanja o proizvodu, molim vas Kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Do rasponu kose za stvaranje prekrasnih akvarela i zadovoljava vašu različitu potražnju ulje na ulje. Dajte precizniju i svestraniju kontrolu nad slikama.

Osnovna svojstva

24PCS Drawing Tools:
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
A range of hair choice to create beautiful watercolors and meet your different demand of oil painting.With both round and flat brush head. Give your more accurate and versatile control of your painting. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.