.

.

M.M.A Zidni nosač za skladištenje nosača nosača metla za pohranu kuhinjski alat za vješalica za vješalice bez rukava za skladištenje kuka za pohranu

M.M.A Zidni nosač za skladištenje nosača nosača metla za pohranu kuhinjski alat za vješalica

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan za upotrebu, ne povrijedite zidueasy da biste instalirali i jednostavno upravljali.Maksimalni ležaj opterećenja 5kg.Non-kliznim vodootpornim dizajnom, vrlo izdržljiv. Mop kuka, bez udaranja, nema oštećenja na zidu, dom, praktično, čisto skladištenje.Easy za odabir i mjesto, koristite zidni prostor odavde, MOP više nije vlažan. Kartica se ne boji padati, dizajn valjka na obje strane prikladan je za snimanje i kartica je zaglavljena. Vješalica za metlu može objesiti metle, mops, odjeću, čiste kuglice, četke za pranje rublja, četkice za kade, hardverski alat ili bilo koji drugi alat koji imate. Držač metle zidni montira organizuje vaš ormar, kuhinju, garažu, vrt, podrum i praonicu sa čvrstim i svestranim skladištem, idealno i za ostavu na bašti i dvorištu. Jednostavan za upotrebu, ne povrijedite zidu.easy da biste instalirali i jednostavno upravljali.Maksimalni ležaj opterećenja 5kg.Non-kliznim vodootpornim dizajnom, vrlo izdržljiv. Mop kuka, bez udaranja, nema oštećenja na zidu, dom, praktično, čisto skladištenje.Easy za odabir i mjesto, koristite zidni prostor odavde, MOP više nije vlažan. Kartica se ne boji padati, dizajn valjka na obje strane prikladan je za snimanje i kartica je zaglavljena. Vješalica za metlu može objesiti metle, mops, odjeću, čiste kuglice, četke za pranje rublja, četkice za kade, hardverski alat ili bilo koji drugi alat koji imate. Držač metle zidni montira organizuje vaš ormar, kuhinju, garažu, vrt, podrum i praonicu sa čvrstim i svestranim skladištem, idealno i za ostavu na bašti i dvorištu. Specifikacija : materijal : pp + pvc boja : a : 7,5 x 7,5cm, b : 7,5 * 19cm Napomena : 1 : Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.Size se mjeri rukama, može postojati odstupanje od 0,2-0,5cm 3. Ako imate bilo kakva pitanja po narudžbi ili pošiljci, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku.

Osnovna svojstva

Material:
PP + PVC
Color:
bllue
Size:
A
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone.:
Package Included:
1 x Wall Mounted Mop Umbrella Holder:
How to use:
Clean the walls you need:
Carefully tear off the back of the protective film:
Paste it on a clean wall:
Press it evenly for about 10 seconds to squeeze the air on the surface:
For best results, it is recommended that you use it within 5 - 24 hours :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.