.

.

Lunchbox.com profesionalna bušilica za nokte,električne turpije za akrilne nokte Gel za nokte, komplet za manikir i pedikir Nail Art Setovi za poliranje, upotreba u kući i salonu, Pink

Lunchbox.com profesionalna bušilica za nokte,električne turpije za akrilne nokte Gel za nokte, komplet za manikir

Ocjena kupaca:

KM 21.80
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Kompaktan] : ova prenosiva bušilica za nokte je male veličine i male težine Može se staviti u kozmetičku torbicu, pogodnu za početnike za DIY njegu noktiju kod kuće ili na putovanju. [Mašina za mlevenje] : rad sa jednim dugmetom može biti prekidač za uključivanje/isključivanje, upotreba napred/nazad, što je praktičnije pri izvođenju noktiju. Mini set za bušilice za nokte može zadovoljiti vaše dnevne zahtjeve za umjetnost noktiju. [Visoka kvaliteta] : bušilica za nokte je napravljena od visokokvalitetne ABS plastike i izdržljiva je. Ova profesionalna bušilica za nokte dobra je u graviranju, rezbarenju, poliranju, oštrenju, poliranju, poliranju noktiju, pa čak i rezbarenju drveta, što može zadovoljiti vaše svakodnevne zahtjeve za umjetnost noktiju. [Primjena] : višenamjenski-koristi se za uklanjanje polutrajnog laka za nokte, gel noktiju, akrilnih noktiju, umjetnih noktiju; podrežite prirodne nokte i nokte za kućne ljubimce;. [Usluga] ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. [Kompaktan] : ova prenosiva bušilica za nokte je male veličine i male težine. Može se staviti u kozmetičku torbicu, pogodnu za početnike za DIY njegu noktiju kod kuće ili na putovanju. [Mašina za mlevenje] : rad sa jednim dugmetom može biti prekidač za uključivanje/isključivanje, upotreba napred/nazad, što je praktičnije pri izvođenju noktiju. Mini set za bušilice za nokte može zadovoljiti vaše dnevne zahtjeve za umjetnost noktiju. [Visoka kvaliteta] : bušilica za nokte je napravljena od visokokvalitetne ABS plastike i izdržljiva je. Ova profesionalna bušilica za nokte dobra je u graviranju, rezbarenju, poliranju, oštrenju, poliranju, poliranju noktiju, pa čak i rezbarenju drveta, što može zadovoljiti vaše svakodnevne zahtjeve za umjetnost noktiju. [Primjena] : višenamjenski-koristi se za uklanjanje polutrajnog laka za nokte, gel noktiju, akrilnih noktiju, umjetnih noktiju; podrežite prirodne nokte i nokte za kućne ljubimce;.

Osnovna svojstva

【Power】30W:
【Power】0-30000 rpm:
【Voltage】110v~240v (universal):
[Color] purple, orange, white, pink, light green:
[Drill size]:
3/32
【Weight】Net weight:
380g, gross weight
The package includes:
Control host x1:
Grinding head x4:
Instruction manual x1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference between the light and the screen, the color of the product can be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.