.

.

RC osovina CNC aluminijska legura prednje stražnje portalne osovine prednje i stražnje portalne osovine za RGT 86100 za REDCAT Gen8

RC osovina CNC aluminijska legura prednje stražnje portalne osovine prednje i stražnje portalne osovine za RGT

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Poboljšajte performanse : prednja i zadnja portalna osovina stvara sjajan čišćenje tla ispod osovinskog centra, što u velikoj mjeri poboljšava performanse penjanja i porođaja Aluminijska legura i čelik : kućište od aluminijske legure i čelična unutrašnja oprema i pogonsko vratilo imaju veliku izdržljivost za poboljšanje životnog vijeka. Poboljšajte stabilnost : aluminijumske legure prednje i stražnje osovine portala mogu bolje ukloniti valni sustav i poboljšati stabilnost tijela. Pojačana i proširena : prednje i stražnje osovine portala su povećane i proširene, s boljom doplaćenosti i višim klirensom tla od običnih osovina vozila. Jednostavna instalacija : prednje i stražnje osovine vrata su jednostavne za ugradnju i savršeno se uklapaju, čineći vaš daljinski upravljač COLL Collect i atraktivnijim. Poboljšajte performanse : prednja i zadnja portalna osovina stvara sjajan čišćenje tla ispod osovinskog centra, što u velikoj mjeri poboljšava performanse penjanja i porođaja. Aluminijska legura i čelik : kućište od aluminijske legure i čelična unutrašnja oprema i pogonsko vratilo imaju veliku izdržljivost za poboljšanje životnog vijeka. Poboljšajte stabilnost : aluminijumske legure prednje i stražnje osovine portala mogu bolje ukloniti valni sustav i poboljšati stabilnost tijela. Pojačana i proširena : prednje i stražnje osovine portala su povećane i proširene, s boljom doplaćenosti i višim klirensom tla od običnih osovina vozila. Jednostavna instalacija : prednje i stražnje osovine vrata su jednostavne za ugradnju i savršeno se uklapaju, čineći vaš daljinski upravljač COLL Collect i atraktivnijim. Aluminijska legura i čelik : kućište od legure aluminijske legure i čelična unutrašnja oprema i pogonsko vratilo imaju veliku izdržljivost za poboljšanje životnog vijeka. Pojačana i proširena : prednje i stražnje osovine portala su povećane i proširene, s boljom doplaćenosti i višim klirensom tla od običnih osovina vozila.

Osnovna svojstva

Item Type:
FrontandRearPortalAxle
Material:
Aluminum Alloy, Steel
Weight:
Approx. 736g / 26.0oz
Front Axle Length:
Approx. 223mm / 8.8in
Rear Axle Length:
Approx. 223mm / 8.8in
Applicable Model:
Suitable for Axial SCX10II, for RGT 86100, for Redcat GEN8
Package List:
1 x Front Portal Axle :
1 x Rear Portal Axle :
1 x Steering Gear Arm :
1 x Screw :
2 x Drive Shaft :
4 x Latch:
Note:
1. Manual measurement, allowing 1‑3mm error, thank you! 2. Due to differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.