.

.

Czdyuf Univerzalni auto držač za telefon klip za odzračivanje automobila držač za mobilni telefon nosač za mobilni telefon Podrška

Czdyuf Univerzalni auto držač za telefon klip za odzračivanje automobila držač za mobilni telefon

Ocjena kupaca:

KM 10.85
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan za instaliranje, nije potreban alat Fiksni i stabilan zakrivljeni dizajn baze pričvrstite na većinu ventilacionih otvora za automobil. Kopča je dovoljno čvrsta da se pričvrsti na komandnu tablu i ne bi klizila ,kao ni hvatala vaš uređaj. senzor za uhvatite telefon. Široko kompatibilan sa 4,7-6,5 inčnim pametnim telefonom na tržištu. Jednostavan za instaliranje, nije potreban alat. Fiksni i stabilan zakrivljeni dizajn baze pričvrstite na većinu ventilacionih otvora za automobil. Kopča je dovoljno čvrsta da se pričvrsti na komandnu tablu i ne bi klizila ,kao ni hvatala vaš uređaj. senzor za uhvatite telefon. Široko kompatibilan sa 4,7-6,5 inčnim pametnim telefonom na tržištu. Jednostavan za instaliranje, nije potreban alat.Fiksni i stabilan zakrivljeni dizajn baze pričvrstite na većinu ventilacionih otvora za automobil .Kopča je dovoljno čvrsta da se pričvrsti na komandnu tablu i ne bi klizila ,kao ni hvatala vaš uređaj. senzor za uhvatite telefon.Široko kompatibilan sa pametnim telefonom od 4,7-6,5 inča na tržištupecifikacija : Materijal : ABS+PCColor : crna/bijela pakovanje Uključeno : 1* vlasnik auto telefona ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Jednostavan za instaliranje i puštanje iz vozila CD slot i otvor za vazduh.

Osnovna svojstva

Material:
ABS+PC
Color:
black/white
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Easy to install and release from vehicles CD slot and Air vent. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.