.

.

30kom alati za brušenje noktiju, Set burgija za nokte Brusna traka za uklanjanje mrtve kože alat za manikir za poliranje noktiju

30kom alati za brušenje noktiju, Set burgija za nokte Brusna traka za uklanjanje mrtve kože alat

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

[30kom glave za poliranje] ovaj proizvod je opremljen sa 30kom glave za poliranje, što vam omogućava da lako i brzo preoblikujete, polirate, zagladite, brusite, oštrite, uklonite lak za nokte, piling i vajate [Multifunkcionalne burgije] glava za mlevenje ima mnogo tipova i specifikacija, kompletne funkcije i može se koristiti naizmenično kako bi zadovoljila vaše različite potrebe. [Izdržljiv] prečnik burgije za nokte od 2,35 mm, koji je pogodan za većinu bušilica za nokte na tržištu. Drška je izrađena od volframovog čelika, koji je izdržljiv. [Sa kutijom za odlaganje] bušilica za nokte je opremljena kutijom za odlaganje, koja se lako čuva, male težine, male veličine i laka za nošenje pri izlasku. [Široko primjenjiva] ova bušilica za nokte odličan je alat za nokte za svakog profesionalnog ili početnika umjetnika noktiju i pogodna je za kućnu upotrebu i salone za nokte. Specifikacija : Vrsta Artikla : Burgija Za Nokte Materijal : Karborund Prečnik Drške : Cca.09 in funkcija : može se koristiti sa mašinom za poliranje za poliranje noktiju, uklanjanje noktiju, podrezivanje noktiju, uklanjanje mrtve kože, brzo uklanjanje gela za nokte i raznih UV gela, itd. Primjenjivo : domaćinstvo, prodavnica noktiju itd. Lista paketa : 30 x burgije za nokte 1 x kutija za odlaganje.

Osnovna svojstva

Item Type:
Nail Drill Bit
Material:
Carborundum
Shank Diameter:
Approx. 2.35mm / 0.09in
Function:
Can be used with polishing machine to polish nails, remove nails, trim nails, remove dead skin, quickly remove nail gel and various UV gel, etc.
Applicable:
Household, nail art shop, etc. 
Package List:
30 x Nail Drill Bits:
1 x Storage Box:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.