.

.

Yacanna Dog PET invalidskih kolica zadnje noge rehabilitacije 2 kotača Kolica za kućne ljubimce Mobilnost kabelskog snopa zadnje noge za hendikepljene zadnjim nogama mačka mačja mačka mačka psik-xl

Yacanna Dog PET invalidskih kolica zadnje noge rehabilitacije 2 kotača Kolica za kućne ljubimce Mobilnost

Ocjena kupaca:

KM 22.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dizajniran za invalide za invalide : Naš invalidska kolica za kućne ljubimce dizajnirana je za pomoć kućnim ljubimcima sa zadnjim ozljedama noga ili s invaliditetom za hodanje, trčanje i reproduciranje poput zdravih Može ublažiti bol vašeg voljenog kućnog ljubimca ne hodajući pravilno. Podesivi dizajn : Visina i dužina invalidskih kolica za kućne ljubimce Svi se mogu podesiti, može odgovarati vašem ljubimcu unutar granica. Lagana i udobnost : invalidska kolica za pse ima izdržljivu, laganu aluminijumsku leguru, protiv trošenja, anti-prljavu, nije lako hrđati i izdržljivo koristiti. Dizajn kopča : kopč za dizajn na remen, možete objesiti vučni konop na kopču, koji može izbjeći izgubljeni kućnih ljubimaca i vrlo zgodno. Jednostavan demontaža i montaža : sa uputama i instalacijskim alatima tako da ga možete lako instalirati sami. Čvrsti metalni okvir, podstavljena podrška površine i bočna zaštita. Značajke : Naše invalidska kolica za kućne ljubimce dizajnirane su s ergonomsko podesivim stražnjim nogama, širine i dužine kako bi se osiguralo da je vaš ljubimac fleksibilan i udoban u cijelom životnom fazu, a jednostavan za rastavljanje i sastavljanje, možete ga sami instalirati. (Prijateljski Savjet : Izmjerite svog psa ili mačke prije kupovine!) Specifikacija : Tip : PET invalidska kolica za kućne ljubimce : Dog, Cat.Notice : Molimo vas da odstupaju od 1-3cm zbog ručnog merenja24 sasvim podrške za e-poštu. Ako imate bilo kakvih problema, ne ustručavajte se kontaktirati nas, potrudit ćemo se da to riješimo za vas. Vaš prijedlog pomoći će nam da poboljšamo proizvode i pružimo više sjajnih proizvoda.

Osnovna svojstva

Type:
Pet Wheelchair
Suitable for pet types:
Dog, cat.
Notice:
Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement:
24 hours email support. If you have any problem, please don't hesitate to contact us, we will try our best to solve it for you. Your suggestion will help us to improve products and provide more great products. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.