.

.

Restokki 3pcs E14 isječak na žarulja Slonovana svjetiljka sjenka hladove lusterka tkanina svjetiljka SANDLABRA Svjetiljka

Restokki 3pcs E14 isječak na žarulja Slonovana svjetiljka sjenka hladove lusterka tkanina svjetiljka SANDLABRA

Ocjena kupaca:

KM 36.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ova lampica izrađena je od visokokvalitetnih materijala tkanine s dobrom izdržljivošću i stabilnošću Učinkovito blokira previše jarko svjetlo, a ne zasljepljujuće, stvarajući topli ambijent za vas. Senka lampe napravljena je od prirodne platnene tkanine, prirodnijeg ukrasa fotografija.Saturalna bijela čini vašu sobu i spavaću sobu punu topline i raspoloženja.Handmade od profesionalnih radnika.lampshade izgleda ugodnije. Morate samo pričvrstiti žarulju svijeće i E14 u unutrašnjoj žici da biste dovršili instalaciju. Ugrađeni metalni klip za željeznu sprječava direktan kontakt između tkanine lampe i svjetlosne lampe i sprečava vatru. Klasična nijansa lampe je plačena na dnu da širi maksimalnu količinu svjetlosti u vašoj sobi; Clip Finter dizajniran je da stane na žarulju svijeće (nemojte koristiti savijenu sijalicu tipke). Bijela gljiva i naša ručna tkanina dodaju trenutnu toplinu i mekoću do kuće da samo tkanina može dati. Možete isjeći na ovoj hladovini lampica tkanine na standardnim žarulje Candelabra i stavite je u dnevni boravak, spavaću sobu, porodičnu sobu ili ured. Ova lampica izrađena je od visokokvalitetnih materijala tkanine s dobrom izdržljivošću i stabilnošću. Učinkovito blokira previše jarko svjetlo, a ne zasljepljujuće, stvarajući topli ambijent za vas. Senka lampe napravljena je od prirodne platnene tkanine, prirodnijeg ukrasa fotografija.Saturalna bijela čini vašu sobu i spavaću sobu punu topline i raspoloženja.Handmade od profesionalnih radnika.lampshade izgleda ugodnije. Morate samo pričvrstiti žarulju svijeće i E14 u unutrašnjoj žici da biste dovršili instalaciju. Ugrađeni metalni klip za željeznu sprječava direktan kontakt između tkanine lampe i svjetlosne lampe i sprečava vatru. Klasična nijansa lampe je plačena na dnu da širi maksimalnu količinu svjetlosti u vašoj sobi; Clip Finter dizajniran je da stane na žarulju svijeće (nemojte koristiti savijenu sijalicu tipke).

Osnovna svojstva

Item Type:
Lampshade
Material:
Cloth + Iron
Color:
White
Product Size:
Approx. 12x11x8cm / 4.7x4.3x3.1in
Weight:
Approx. 400g / 14.1oz
Applicable Bulbs:
E14 bulbs, candle chandelier
Installation Type:
Clip-On
Application:
Suitable for E14 caliber, candle chandelier, not suitable for bulbs of oversized bulbs such as spherical bulbs, round bulbs, spiral bulbs, rod bulbs, etc.
Package List:
3 x Lampshade
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.