.

.

Xbwei 2pcs vrata zaustavljaju magnetsku cink legura od legura vrata snažna pod vijcima za obiteljski kućni namještaj hardver

Xbwei 2pcs vrata zaustavljaju magnetsku cink legura od legura vrata snažna pod vijcima za obiteljski

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Zaštitite svoja vrata od zalušenja Prekidač od legure cinka sa pristupanjem. Držač magnetnih vrata sastoji se od dva dijela : podne obloge i ugradnju na vrata. Magnetni ulov vrata ima magnet koji drži vrata kad to želite. Zaustava vrata od zaljubljenih od vjetra. I naravno da djeca odbijaju vrata u zid. Zaštitite svoja vrata od zalušenja. Prekidač od legure cinka sa pristupanjem. Držač magnetnih vrata sastoji se od dva dijela : podne obloge i ugradnju na vrata. Magnetni ulov vrata ima magnet koji drži vrata kad to želite. Zaustava vrata od zaljubljenih od vjetra. I naravno da djeca odbijaju vrata u zid. Zaštitite svoja vrata od pomrla.Zinc Legura magnetna vrata s pristupanjem. Držač magnetskog vrata sastoji se od dva dijela : podne obloge i vrata koja postavljaju magnet koji drži vrata kada želite vrata od zaljubljenja s vjetra. I naravno da djeca od zalupila vrata u zidu. Boja : saten nickelmaterial : cca 54mm (2,13 inča) x 35mm (1,38 inča) x 35mm (1,38 inčni) paket je uključen : 2x zaustavljanje vrata i ostala oprema za vrata i ostala oprema Može pokazati različite monitore ili pod različitim svjetlom, molimo na boju proizvoda koji je zapravo primljen. Molimo Vas da dopustite 1-3 mm Grešku zbog ručnog mjerenja, sigurno ne smetaju prije nego što se ne smeta U kuhinji, kupatilu, ormaru, ormara o knjizi i tako dalje.

Osnovna svojstva

Color:
Satin Nickel
Material:
Zinc Alloy
Size:
Approx 54mm (2.13 inch) x 35mm (1.38 inch)
Package Included:
2x door stop and other accessories:
Notice:
1.Real color may show different in different monitors or under different light, please on the color of the product actually received.thank you!:
2.Please allow 1-3mm error due to manual measurement,please make sure you do not mind before you:
Suitable use to glass door in kitchen, bathroom, cabinet, bookcase and so on. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.