.

.

Četkica Za Nokte Nail Art Pen Holder, Moderan Jednostavan Akrilni Gel Za Nokte Držač Stalka Za Četkicu Za Nokte Alat Za Manikir

Četkica Za Nokte Nail Art Pen Holder, Moderan Jednostavan Akrilni Gel Za Nokte Držač Stalka Za

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovaj držač za olovku za nokte izrađen je od visokokvalitetnog akrilnog materijala, koji je siguran, ekološki i izdržljiv za dugoročnu upotrebu Naš držač četke za nokte dobro će primiti 5 olovaka za nokte i može uredno i redovno postaviti ove olovke za nokte. Jednostavan, moderan i transparentan dizajn izgleda čini ga privlačnijim za odabir. Prenosiv i lagan neće zauzimati poziciju i možete ga nositi bilo kada i bilo gdje. Pogodno za profesionalnu upotrebu ili kućnu upotrebu. Ovaj držač za olovku za nokte izrađen je od visokokvalitetnog akrilnog materijala, koji je siguran, ekološki i izdržljiv za dugoročnu upotrebu. Naš držač četke za nokte dobro će primiti 5 olovaka za nokte i može uredno i redovno postaviti ove olovke za nokte. Jednostavan, moderan i transparentan dizajn izgleda čini ga privlačnijim za odabir. Prenosiv i lagan neće zauzimati poziciju i možete ga nositi bilo kada i bilo gdje. Pogodno za profesionalnu upotrebu ili kućnu upotrebu. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novo Vrsta Artikla : Stalak Za Četkicu Za Nokte Materijal : Akril Dužina : Cca.95 inčni paket težina : ca. 6g paket uključen : 1 x samo postolje za četkicu za nokte Napomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Osnovna svojstva

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Brush Stand
Material:
Acrylic 
Length:
Approx. 7.5cm / 2.95inch
Package Weight:
Approx. 6g
Package Included:
 
1 x Nail Brush Stand Only:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.