.

.

Pom set kotača, visoka preciznost poboljšava brzinu ispisa niskog trenja Pom pulley točkovi sa gumenim ležajem za 3D pisač

Pom set kotača, visoka preciznost poboljšava brzinu ispisa niskog trenja Pom pulley točkovi sa gumenim

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ukupno 48kom : uključujući 16pcs Pom Wheel, kolona 16pcs okrugla, 16pcs ekscentrični odstojnik Prekrasan 3 D pribor za ispis postavljen za vas. Glatka s niskim trenjem : pom puckeni strogo su dizajnirani i testirani kako bi ih mogli nesmetano i složiti; Tihi dizajn, nisko trenje i ležajevi su izdržljivi. Dobijanje pom kotača učinit će vaš rad još boljim. Primjenjivi modeli : pruža dobre performanse za sve DIY 3 D štampače, kao što su Crealy CR10, za ENDER 3, za Anet A8, za E10, za Anet Series 3 D pisače, za Tevo Tarantulu, Hybrid CNC Router Hybrid, 8020 3030, itd. Nije lako rđati : posjedovati bolje performanse od željeznih kotača ležaja. 3 D tiskani točak s gumenim ležajem je novi razvoj. Dobra površina bez hrđe. Visoka tačnost i brza brzina : Ovi 3 D kotači za štampač se mogu glatko kretati, sa niskom preciznošću od buke i visokog tiska, koja može dobro poboljšati brzinu ispisa. Ukupno 48kom : uključujući 16pcs Pom Wheel, kolona 16pcs okrugla, 16pcs ekscentrični odstojnik. Prekrasan 3 D pribor za ispis postavljen za vas. Glatka s niskim trenjem : pom puckeni strogo su dizajnirani i testirani kako bi ih mogli nesmetano i složiti; Tihi dizajn, nisko trenje i ležajevi su izdržljivi. Dobijanje pom kotača učinit će vaš rad još boljim. Primjenjivi modeli : pruža dobre performanse za sve DIY 3 D štampače, kao što su Crealy CR10, za ENDER 3, za Anet A8, za E10, za Anet Series 3 D pisače, za Tevo Tarantulu, Hybrid CNC Router Hybrid, 8020 3030, itd. Nije lako rđati : posjedovati bolje performanse od željeznih kotača ležaja. 3 D tiskani točak s gumenim ležajem je novi razvoj. Dobra površina bez hrđe. Visoka tačnost i brza brzina : Ovi 3 D kotači za štampač se mogu glatko kretati, sa niskom preciznošću od buke i visokog tiska, koja može dobro poboljšati brzinu ispisa. Ukupno 48kom : uključujući 16pcs Pom Wheel, kolona 16pcs okrugla, 16pcs ekscentrični odstojnik. Prekrasan 3 D pribor za ispis postavljen za vas2.

Osnovna svojstva

Item Type:
POM Pulley Wheel Set
Product Material:
Accurate steel, rubber
Pulley Inner Diameter:
5mm / 0.2in
Pulley Bearing Outer Diameter:
Approx. 8mm / 0.31in
Pulley Height:
Approx. 9mm / 0.35in
Chute:
Approx. 6mm / 0.24in
Pulley Outer Diameter:
Approx. 15mm / 0.59in
Eccentric Spacer and Round Column Inner Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Eccentric Spacer and Round Column Height:
Approx. 8mm / 0.31in
Product Use:
For 3D printers
Package List:
16 x POM Wheel:
16 x Eccentric Spacer:
16 x Round Column:
Note:
Note that there is a movable copper ring between the bearings. Ring movement is normal, otherwise the bearing cannot turn. It's not a quality issue. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.