.

.

Kutija za nakit Organizator PU kože 3 Sloj ogledalo Nakit Skladištenje Prijenosni prstenovi Satovi Organizator Ogrlica naušnica Skladište za žene Crvene

Kutija za nakit Organizator PU kože 3 Sloj ogledalo Nakit Skladištenje Prijenosni prstenovi Satovi

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

★ Značenje kutije za nakit : u drevnoj Kini, davanje nakita, kada je oženjen bio poseban miraz, koji je sadržavao ne samo nakit, već i ljubav i brigu roditelja za svoje kćeri ★ Najbolji poklon : Žene će svoj omiljeni nakit staviti u kutiju za nakit. Možda je bila ogrlica od roditelja kada je bio odrasla osoba, narukvica od prijatelja ili prstena od partnera. Nakit ima drugačiju priču. Kutije za nakit su poput kutija za blago, njeguju ljubav i ljepotu. ★ Uštedite prostor : Kutija za nakit može biti uredno postavljena u vaš nakit, jednostavan za preuzeti. Od tada je stvorena svijetla taksila koja štedi puno prostora i čini da vaš radnu površinu izgleda u redu. Na ovom se nakitu nalazi ručka za jednostavno nošenje. ★ Flannel obloge : Naša kutija za nakit izrađena je od flanela iznutra. Pruža visokokvalitetnu zaštitu vašeg dragocjenog nakita za sprečavanje ogrebotina i oštećenja. ★ PU kožna i flanelna obloga : Naša kutija za nakit izrađena je od PU kože s vanjske strane i flanela iznutra. Pruža visokokvalitetnu zaštitu vašeg dragocjenog nakita za sprečavanje ogrebotina i oštećenja. Uz ručicu, može se podići, jednostavan za nošenje i pogodno za putovanje. ★ Značenje kutije za nakit : u drevnoj Kini, davanje nakita, kada je oženjen bio poseban miraz, koji je sadržavao ne samo nakit, već i ljubav i brigu roditelja za svoje kćeri. ★ Najbolji poklon : Žene će svoj omiljeni nakit staviti u kutiju za nakit. Možda je bila ogrlica od roditelja kada je bio odrasla osoba, narukvica od prijatelja ili prstena od partnera. Nakit ima drugačiju priču. Kutije za nakit su poput kutija za blago, njeguju ljubav i ljepotu. ★ Uštedite prostor : Kutija za nakit može biti uredno postavljena u vaš nakit, jednostavan za preuzeti. Od tada je stvorena svijetla taksila koja štedi puno prostora i čini da vaš radnu površinu izgleda u redu. Na ovom se nakitu nalazi ručka za jednostavno nošenje. ★ Flannel obloge : Naša kutija za nakit izrađena je od flanela iznutra.

Osnovna svojstva

Material:
PU leather, flannel, high-density board, alloy
Weight:
4.5 kg / 9.9 lbs
◆ Package include:
jewelry box X 1
◆ Warm tips:
* Only contains the jewelry box, not the jewelry in the picture.:
* Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size.:
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.